Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Sotelia

Možnosti nastanitve

Deluxe suita z jacuzzijem in finsko savno

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Deluxe suita z jakuzzijem in savno vam ponuja spalnico in dnevni prostor s kavčem, francoska postelja: 180×200 cm, LCD TV, AC, sef, mini bar, 2 kopalnici (s tušem in s jakuzzijem in tušem), finsko savno, brezplačen internet, klimatsko napravo, balkon s pogledom na gozd ali bazen.

Superior Suita

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Suita vam ponuja spalnico in dnevni prostor s kavčem, francoska postelja: 180×200 cm, LCD TV, AC, sef, mini bar,  kopalnica s tušem in kadjo, ločen wc, brezplačen interne, klimatska naprava, balkon s pogledom na bazen.

Družinska soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
3

Soba vam ponuja prostor za pet oseb (dve odrasli in trije otroci). Uživajte v prostorni sobi s kopalnico, balkonom in pogledom na neokrnjeno naravo.

Soba Superiror

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s tušem ali kopalno kadjo, balkon in pogled na neokrnjeno naravo.

Hotels
4 star
Slovenija
Zdraviliška cesta 24, 3254 Podčetrtek, Slovenija

Hotel vam bo že na prvi pogled vzel dih. Skrit v osrčju narave vas bo očaral. Ta hotel je drugačen – je prijazen naravi. Njegove poteze, živahna razgibanost in ekspresivna notranjost so zasnovane z željo po brezčasnosti in sožitju z naravo.

Namestitev
Uživajte v luksuznih sobah in suitah, ki vam jih ponujajo. Sodobno opremljene sobe so namenjene parom ali družini, kjer se boste počutili kot doma. Izberite eno izmed suit in uživajte v dodatnem prostoru, jacuzziju in savni.

Restavracije in bari
Številni presežki hotelske restavracije vas bodo očarali. Kuharski mojstri bodo vaše borbončice popeljali na izlet okusov. Ob vrhunski kuhinji in kozarcu odličnega vina iz domače vinoteke boste začarani. Uživajte v dobrotah, ki vam jih ponujajo.

SPA
Uživajte v termalnih užitkih spa Armonija. Prepustite se svetu masaž in neg telesa, ki vas bodo zasanjali. Odpravite se lahko v wellnes Orhidelia, kjer se boste razvajali v svetu luksuza.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite na kolesarjenje po urejenih poteh. Odpravite se na izlet, sprehod in na razgledno točko. Uživajte v vodnih doživetjih in si vzemite čas zase.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Sotelia

Restvracija, bar, spa, wellnes, bazen, narava, športne aktivnosti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Sotelia Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!