Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Špik

Možnosti nastanitve

Družinska soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 24 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, pograd in kopalnico.

Soba Standart

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 20 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, garderobno omaro in kopalnico.

Hotels
3 star
Slovenija
Kranjska Gora
Jezerci 21, 4282 Gozd Martuljek, Slovenija

V idiličnem in umirjenem okolju Gozda Martuljka, pet kilometrov iz Kranjske Gore, leži sredi neokrnjene narave Špik, Alpine Resort. Celotna ponudba resorta temelji na izjemnem naravnem alpskem okolju, kjer sta poudarjena trajnostni značaj in zavedanje lepot narave in tradicije. Pomembne vrednote so stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika – torej skrb za kakovost življenja. Resort Špik ima svoj poseben značaj. Naravni materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost, odprtost pogleda v naravo deluje pomirjujoče in sproščujoče.

Nastanitev
Uživajte v različnih tipih namestitev. Uživajte v razgledu na idilično okolje in uživajte v enkratnem hotelu. Sobe so primerne za pare, družine ali samostojen oddih.

Restavracije in bari
Obiščite hotelsko restavracijo kjer prisegajo na tradicionalno zdravo slovensko kuhinjo s pridihom sodobnosti. Uporabljajo lokalne surovine iz neokrnjene narave alpskega sveta. Aperitiv bar vas bo navdušil s pestro izbiro napitkov, lahko pa si napitek privoščite tudi v svetu bazenov in wellnessa.

SPA
Sprostite se pestri wellness ponudbi, ki vam jo ponujajo. Bazenski kompleks vas bo pomiril s svojo vodo. Privoščite si masažo ali pa se odpravite v masažni bazen. Savne vas bodo sprostile in zadihali boste lahko s polnimi pljuči.

Aktivnosti
Izkoristite pestro ponudbo poletnih in zimskih športov. Odpravite se na pohod ali planinarit. Kolesarite po idilični pokrajini Kranjske gore. Naučite se smučati ali bordati. Peljite se z motornimi sankami ali se preizkusite v teku na smučeh.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Špik

Ogrevanje, klimatske naprave, restavracija, bar, tenis, smučišče.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Špik Kranjska Gora, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!