Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel St. Daniel

Možnosti nastanitve

Apartma

Največje število gostov:
2

Apartma v velikosti 70 m2 vam ponuja dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo, izhod na vrt.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

V hotelu St. Daniel lahko izbirate med tremi unikatno zasnovanimii večjimi sobami, ki vam bodo s pomočjo Solfeggio frekvenc in odprtimi, zračnimi prostori omogočili nadvse udobno in energetsko napolnjeno bivanje. Sobe v velikosti 25m2, 34m2 in  37m2 vam ponujajo zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, ekološko milo.

Suita

Največje število gostov:
2

V St. Danielu pa se skrivajo tudi lično urejeni Duplexi z malenkost bolj prefinjeno ureditvijo, kjer se nežno prepletata umirjen tradicionalni kraški kmečki duh in modernejši, a še vedno precej retro slog. Suita v velikosti 33 m2 vam ponuja ločen dnevni prostor, kopalnico s tušem in spalnico z zakonsko posteljo.

Soba Standart

Največje število gostov:
2

V hotelu St. Daniel se nahajata dve prikupni manjši sobi, ki vas začarata s preprostim udobjem modernega in retro stila. Soba v velikosti 19 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, bombažno posteljnino, kopalnico s tušem, ekološko milo.

Hotels
4 star
Slovenija
Kras
Hruševica 1b, 6222 Štanjel, Slovenija

Dobrodošli v hotelu St. Daniel. Uživajte v holistični hiši, v kateri se lahko v miru naspite, energetsko napolnite, razgibate v magičnem okolju, uživate v ekološki zdravi hrani in pijači. Njihova vizija je bila ustvariti holistični prostor, kjer se bodo srečevali ljudje odprtega duha. Ljudje, ki bodo rastli z njimi in oni z vami. Želijo si, da bi se pri nas počutili zaželjeni, zadovoljni, mirni in varni. Tako kot pri prijatelju doma. Hotel St.Daniel je miren kraj na Krasu, kjer si lahko odpočijete od vsakodnevnega stresa.

Nastanitev
Sobi, suite in apartmaji St. Daniel niso oštevilčeni, pač pa so poimenovani po Solfeggio frekvencah. So odraz in prikaz vsega, kar vam ima Kras ponuditi, če ga le začutite in spustite vase. Vse je opremljeno v prijetni domači kraški atmosferi in naravnih materialih: na videz antično pohištvo iz recikliranega lesa, lanena posteljnina, ki vas vrne v stik kraških domorodcev in avtohtone slovenske bombažne posteljnine.

Restavracije in bari
“Ena od najlepših stvari v življenju je, da se moramo ne glede na to, kaj počnemo, pogosto ustaviti in svojo pozornost posvetiti hrani.” Zmotno pa je misliti, da je hrana le tisto, kar vam postrežejo in lepo dekorirajo na krožniku. Ne. Hrana je veliko več od tega. Je rezultat večmesečnega, a poplačanega truda na kraški zemlji in vloženega časa in ljubezni v pridelke, ki jih potem skrbno pripravimo na tradicionalen način z mislijo na vas in naše goste. Največji poudarek dajejo na tradicionalno recepturo, ki jo še vedno skrbno negujejo iz roda v rod, njihov kuhar pa jo na podlagi dolgoletnih izkušenj še dodatno izpopolnjuje v duhu tradicije, da že ob prvem grižljaju začutite okus Krasa in ljubezni, vložene v pripravo vašega obroka. Ker se zavedajo unikatnosti obiskovalcev, so tudi jedilnike prilagodili temu. Uživajte v okusni in lokalni hrani.

SPA
Prepustite se svetu savn, ki vam jih ponujajo. Zaplavajte v zunanjem bazenu in se prepustite okolju Krasa. Sprostite sebe in svojo dušo ter preprosto uživajte.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite na tematske in pohodniške poti, odpravite se kolesarit in uživajte, spoznajte okoliške znamenitosti in zgodovino ali pa obiščite kraške jame. Za ljubitelje konj pa je tukaj za vas jahanje in spoznavanje reje konj.

Ponudba in oprema namestitve Hotel St. Daniel

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel St. Daniel Kras, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!