Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Sunrose

Možnosti nastanitve

Soba Town Classics

Največje število gostov:
2

The Town Classics se ponaša s hipoalergeno zakonsko posteljo iz okolju prijaznejših materialov in posteljnino iz organskega bombaža najfinejšega tkanja ter več različnih trdot vzglavnikov za individualne želje. Kopalnica ima walk-in tuš in talno ter stensko ogrevanje.

 

Turistična taksa 2,00 EUR in hotelska pristojbina 0,50 EUR izključeni.

Soba River Melodies

Največje število gostov:
2

River Melodies se ponaša s hipoalergeno zakonsko posteljo iz okolju prijaznejših materialov in posteljnino iz ekološkega bombaža najfinejšega tkanja ter več različnih trdot vzglavnikov za individualne želje. Kopalnica ima walk-in tuš in talno ter stensko ogrevanje. Pogled na reko.

 

Turistična taksa 2,00 EUR in hotelska pristojbina 0,50 EUR izključeni.

Soba Chestnut Embrace

Največje število gostov:
2

Chestnut Embrace se ponaša s hipoalergeno zakonsko posteljo iz okolju prijaznejših materialov in posteljnino iz ekološkega bombaža najfinejšega tkanja ter več različnih trdot vzglavnikov za individualne želje. Kopalnica ima walk-in tuš in talno ter stensko ogrevanje. Soba ima pogled na gore in in botanični park Ceconi.

 

Turistična taksa 2,00 EUR in hotelska pristojbina 0,50 EUR izključeni.

Royal Hug Suita

Največje število gostov:
2

Royal Hug hotelska suita je odlična izbira za prave poznavalce oblikovanja in udobja. Prva in edina suita v Sloveniji, ki ima v sobi  novo dimenzijo osebnega SPAja. Posebej zasnovan tuš za sproščanje napetosti in revitalizacijo z multisenzoričnimi učinki, ki je tako luksuzno kot neponovljivo sprostitveno doživetje … Suita ima velikost 40 m2.

 

Turistična taksa 2,00 EUR in hotelska pristojbina 0,50 EUR izključeni.

Hotels
5 star
Slovenija
Triglavska cesta 7, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija

Ob vznožju Julijskih Alp na nabrežju gorske reke stoji hotel z najdaljšo tradicijo v Bohinju: Sunrose 7. Zgrajen leta 1890 ponuja luksuz in ugled. Danes, 130 let kasneje, se še vedno lahko prepustite užitkom kraljevske postrežbe. Hotel, ki živi v sožitju s tradicijo in naravo vas bo sprejel in razvajal. Hotel je namenjen le odraslim osebam.

Namestitev
Uživajte v eni izmed luksuznih sob ali suit. Sobe nimajo televizije, telefona, radia in drugih elektronskih multimedijev. Vzemite si čas za sprostitev od vsakodnevnega življenja in se “izključite”. Od površnih odnosov z zasloni do osebne rasti in pristnih občutij realnosti. Užijte čudovito naravo Triglavskega narodnega parka na pragu vrat. Prepustite se občutjem in odlični družbi ob spremljavi izjemnega osebja in iskrene gostoljubnosti.

Restavracije in bari
Hotel vam omogoča bogate zajtrke iz jedilnika, ki je pripravljen posebej za razvajanje vaših gurmanskih užitkov. Uživajte ob pestri izbiri slaščic, domačih jedi in napitkov. Hotelska vinska klet vas bo enostavno očarala, Privoščite si vrhunsko vino v vrhunskem prostoru.

SPA
Hotel vam omogoča razvajanje v vodnem parku in wellnesu Bohinj. Bazenski kompleks ima velike bazene razgibanih oblik, vodne tobogane in plezalno steno. Nudijo tudi štiri različne vrste savn, wellness in solno sobo.

Aktivnosti
Obiščite korita Mostnice in doživite edinstveno naravo. Sprehodite se ob Bohinjskem jezeru in uživajte, zaglejte se v kristalno čisto vodo in zadihajte sveži zrak. Podajte se na Julijsko pot z zasebnim vodnikom in preživite svoj oddih kar se da aktivno. Raziskujte kulturne in naravne znamenitosti Bohinja in Bohinjske Bistrice ter uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Sunrose

Kongresni center, jedilnica, vinska klet, bazen, poroke, slavja, najem celotnega hotela.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Sunrose Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!