Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Tannenhof St. Anton

Možnosti nastanitve

Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 80 m2 vam ponuja individualen dizajn – mešanico sodobnega in alpskega, zakonsko posteljo, dnevni prostor, razkošno kopalnico in nepozaben razgled na vasico.

Hotels
5 star
Evropa
Avstrija
Nassereinerstraße 98, 6580 St. Anton am Arlberg, Avstrija

Hotel Tannenhof združuje idilično tradicionalnost z modernim razkošjem, znan je po elegantnem dizajnu in življenjskem stilu. Ne glede na to, ali iščete nenehno zabavo ali pa se želite zgolj naužiti idilične pokrajine – ta hotel je pravi za vas. Na 1350 metrih nadmorske višine, vam hotel ponuja nepozaben razgled na živahno, idilično vasico St. Anton am Arlberg in ekskluzivni Ski Arlberg resort. Sprehodite se v zasneženi gozd, ki se razteza za hotelom in začutite neverjetno spokojnost pokrajine, ki vas obdaja.

Namestitev
Vsaka soba je opremljena z izbranim, unikatnim pohištvom in dodatki, zato ponuja neskončno udobje v srcu Alp. Začutite preplet tradicionalnega alpskega načina življenja, združenega z modernim dizajnom, v katerega so vključeni predvsem naravni materiali. Vsaka suita ima svoj šarm in karakter, vsem pa je skupno to, da ponujajo najvišje standarde modernega razkošja in ekskluzivno udobje, zaradi česar bo vaša gorska izkušnja nepozabna.
Restavracije in bari
V kuhinji hotela Tannenhof uporabljajo zgolj najfinejše sestavine, glavni chef je inspiracijo našel globoko v lokalni skupnosti, zato se okusi opirajo predvsem na tradicionalnost Alp. Kreativno in izučeno osebje je te okuse popeljalo še višje, primešali so jim namreč moderne komponente, ki vzdražijo brbončice in nudijo užitek vsem čutom. Ker je restavracija zelo zaželena, priporočamo rezervacije.
Welness in spa
Preplet izbranih materialov, udobnih temperatur in nežnih vonjav  tvori sproščujočo kombinacijo spokojnosti in popolnega miru. Udobno se namestite in sprostite v obujanju spominov na vsa doživetja, ki ste jim bili priča čez dan ali preprosto pustite očem, da se spočijejo na idilični gorski pokrajini, medtem ko se sami potopite v nežen objem toplote, ki ga nudi bazen.
Aktivnosti
 St. Anton lahko preprosto poimenujemo tudi ‘domovanje zime’, saj združuje pestrost zimske športne destinacije s podeželskim šarmom alpske vasice. Naši gosti imajo neskončno možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa – od romantičnih sprehodov po gozdnih stezicah, ki jih nežno pokriva snežna koprena, do atletskih užitkov na sončnih planjavah smučišča Arlberg.
Oddaljenost od smučišča
Smučišče in vlečnica sta od hotela oddaljena 1 km.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Tannenhof St. Anton

Suite, restavracije, bari, smučišče, spa, bazen, televizor, ogrevani prostori.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Tannenhof St. Anton Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!