Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Thermana Park Laško Superior

Možnosti nastanitve

Suita

Največje število gostov:
2

Suita vam ponuja dnevni prostor, predprostor, razkošno kopalnico s kopalno kadjo ali masažno kadjo, spalnico, garderobo, balkon.

Soba Confort Plus

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 25 m2  vam ponuja dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem, garderobno omaro, pogled na idilično okolje.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 25 m2 vam ponuja dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem, razgled na idilično pokrajino.

Hotels
4 star
Slovenija
Laško
Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenija

Hotel Thermana Park Laško je sodobno urejen, udoben in dovršen hotel, ki bo povsem izpolnil vaša pričakovanja. Zgrajen leta 2012 predstavlja eno zadnjih pridobitev razkošnega novega kompleksa ob strugi Savinje.  Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, obdan s hribi. Nad hotelom se bohoti Hum – »laški Triglav«, od koder se Laško ponuja kot na dlani. Do centra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda po urejenih sprehajalnih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje.

Namestitev
Hotel Thermana Park Laško je sodobno opremljen hotel, ki sledi načelom kromoterapije oziroma barvne terapije. Kromoterapija je tehnika zdravljenja, ki uporablja različne spektre svetlobe z namenom zdravljenja telesa kot celote. Vse barve oziroma svetlobe imajo učinek na naše telo, misli, čustva in dušo. Vsako hotelsko nadstropje tako ponuja sobe v drugačni barvi. Izbirate lahko med oranžno, ki spodbuja čiščenje telesa in uravnava življenjsko moč, bež, ki uravnava hormonsko delovanje, spodbuja intuicijo in povečuje obilje na vseh področjih, modro, ki aktivira center izražanja in čisti čustva, ter zeleno, ki spodbuja samozdravljenje telesa, poživlja, daje energijo in moč ter spodbuja in jasni um.

Restavracije in bari
Navdušila vas bo tudi kulinarika. Gurmanskim užitkom se lahko prepustite v A la carte ali hotelski restavraciji ter prijetnem vzdušju kavarne z odlično ponudbo pijač in sladic vseh vrst. Uživajte v kulinaričnem razvajanju in se prepustite rokam kuharskih mojstrov.

SPA
Razvajajte se pod stekleno kupolo v kopalnem kompleksu. Odločite se za razvajanje telesa in duše. Uživajte v masaži, negi telesa ali katerem drugem tretmaju. Odpravite se v zdraviliški del kompleksa in izkusite najboljše terapije, ki vam jih ponujajo.

Aktivnosti
Odpravite se na raziskovanje Laškega in okolice. Idealen kraj za sprehajanje in opazovanje narave. Izposodite si kolo in se zapeljite do Celja ter se zabavajte.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Thermana Park Laško Superior

Klimatizirani prostori, izposoja koles, wellnes, spa, bazenski kompleks, zdravilišče, savne, fitnes, parkirišče.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Thermana Park Laško Superior Laško, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!