Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Villa Margaret

Možnosti nastanitve

Junior Suita + 1

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita z zakonskim ležiščem in pogledom na morje vam ponuja dnevni prostor z raztegljivo zofo, razkošno kopalnico s tušem in majhnhno kuhinjo.

Soba Deluxe Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 39 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, zasebno teraso, televizor, predalnik, omaro in razkošno kopalnico s tušem.

Hotels
4 star
Hrvaška
Otok Krk
Porat 25, 51511, Porat, Hrvaška

Sodoben minimalizem v Sredozemlju, s poudarkom na elegantni preprostosti in prvovrstni hrani. Majhen in družinski hotel, ki izraža izvorne hrvaške vrednote. Ne glede na to, ali potujete z družino, iščete avanturo ali samo raziskujete tradicionalne okusne jedi, je to idealen kraj za vaše počitnice na Hrvaškem.

Namestitev
Uživajte v sodobno opremljeni apartmajih in sobah. Sodoben dizajn in udobje vas bo prevzelo. Družinski hotel vam ponuja intimnost izbrane namestitve in le najboljše, kar na oddihu zaslužite. Prepustite se razkošnim kopalnicam in edinstvenim razgledom iz zasebnih teras.

Restavracije in bari
Tisti, ki bivajo v hotelu Villa Margaret, lahko v novi restavraciji z veseljem uživajo v trajnostnem obroku od morja do mize. Restavracija Gourmet poudarja trajnostno primorsko kulinariko ter sveže pridelke s Hrvaške in otoka Krka.

SPA
Dobrodošli v wellness & spa hotelu Villa Margaret, ki se nahaja na obali in le nekaj korakov od plaže. Z naravnimi izdelki, oblikovanimi v značilnem moderno-sredozemskem slogu, ponujamo različne tretmaje za telo in obraz. Sprostite se.

Aktivnosti
Uživajte ob skoku v bazen ali morje. Odkrivajte okolico, pojdite tečt ali na vožnjo s kolesom.  Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Villa Margaret

Bazen, spa, savna, domača pridelava hrane, razgled na morje, plaža, klimatizirani prostori, televizor, sodobno opremljene sobe.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Villa Margaret Otok Krk, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!