Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Villa Nai 3.3.

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
5 star
Hrvaška
Žman
Dugi Otok

Vila Nai 3.3 je »privezana« v zavetju na Dugem otoku, v osrčju Dalmacije, blizu vasi Žman. Ponuja luksuzno bivanje le nekaj minut stran od naravnega parka Telašćica, njegovih plaž in klifov, oljčnih nasadov ter gozdov alepskega bora in hrasta.

Nastanitev
Villa Nai 3.3 ima 8 luksuznih namestitev, kar ga naredi butučnega je tudi perfekcionizem, ki se izraža v kreaciji in opremljenosti sob. Vsaka soba ima značilno dizajnersko pohištvo v pomirjujočih naravnih barvah. Hotel ni zagovorniki standardnih rešitev.

Restravracija in bar
Gurmansko doživetje 3.3 ponuja elegantne jedi v kombinaciji z vini, skrbno izbranimi z naše obsežne vinske karte, in spektakularen, neustavljiv pogled na oljčni nasad in morje. Obsežen meni vključuje sodobne, skrbno pretehtane in prefinjene različice lokalnih okusov, obogatenih s svetovno priznanim oljčnim oljem.

Aktivnosti
Hotelski izjemen 23 metrov dolg neskončni bazen je obdan z oljčnim nasadom, s pogledom na morje in otoke, z vonjem sredozemskih zelišč in petjem čričkov se ta bazen s slano vodo popolnoma ujema z organsko filozofijo hotela. Notranji bazen je majhna jama za hedoniste – kraj, kjer se lahko prepustite, lebdite v slani vodi in častite dolgotrajne sončne žarke, ki se odbijajo skozi strešno okno. Mamljiva igra svetlobe in senc v tihi intimnosti tega bazena deluje meditativno in blagodejno na vaše počutje.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Villa Nai 3.3.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Villa Nai 3.3. Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!