Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Vitar

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 25 m2 vam ponuja udobno zakonsko posteljo, razkošno kopalnico s tušem in nepozaben razgled.

Soba s pogledom na gorovje

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 26 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, razkošno kopalnico. Idealna za počitnice s prijatelji, saj lahko najamete dve povezani sobi s pogledom na gorovje.

Hotels
4 star
Hrvaška
Otok Brač
Bračka cesta 10, 21420, Bol, Hrvaška

Z Jadranskim morjem za ozadje je hotel Vitar enako zračen kot vetrič, ki hladi vroče poletne dni. Ta hotel v središču Bola vabi, da se ustavite, globoko vdihnete in poslušate zvoke Sredozemlja. Uživajte v brezskrbnih poletnih dneh. Skočite v kopel ali bazen, naročite koktajl in uživajte. Gledanje sončnega zahoda iz terase je neverjetno doživetje, ki ga preprosto ne smete zamuditi.

Namestitev
Uživajte v luksuzni in udobju s pogledom na morje ali gorovje. Vsaka soba je mala oaza zasebnosti in miru. Sprostite se na prostornih, sončnih terasah in najbolj udobnih posteljah v Bolu. Luksuzne sobe so kot nalašč za posebne priložnosti, romantične dneve ali zgolj za poslovna potovanja. Uživajte v udobju, ki vam ga ponujajo.

Restavracije in bari
Uživajte v pristnih okusih pršuta, braškega sira, lokalnega sadja in zelenjave – vse sveže iz lokalnih trgovin. Prepustite se razkošnemu zajtrku z naravnimi sokovi, marmeladami, svežimi štručkami in ostalim kar si zaželite. Odpravite se v hotelski bar, kjer lahko izbirate med vrsto osvežilnih napitkov.

SPA
Hotel vam ponuja fitnes, kjer se boste regenerirali in poskrbeli za svoje telo. Sprostite se v jacuzzijih in bazenu ter maksimalno uživajte.

Aktivnosti
Uživajte v raznih športnih aktivnostih v vodi in na kopnem, odpravite se na ekskurzijo in izkoristite hotelski prevoz na plažo in iz nje. Odkrijte skrite dele otoka in se zabavajte.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Vitar

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hotel Vitar Otok Brač, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!