Terra21Terra21
Forgot password?

Alhambra Boutique Hotel

Možnosti nastanitve

Suita Augusta

Največje število gostov:
2

Suita Augusta ima pogled na morje in zaliv. Vključuje spalnico, dnevno sobo, kopalnico, teraso, ložo s kamnitim dnom ali balkon. Kopalnica vključuje tuš, kad, dva umivalnika. Velikost suite je 52-69 m².

Suita Alhambra

Največje število gostov:
2

Suita Alhambra ima spalnico, dnevno sobo in kopalnico, na voljo pa so še štiri različne vrste suite. Ena ima dve nadstropji, brez balkona in s pogledom na zaliv. Dve suiti imata čudovit pogled na morje s teraso ali balkonom. Suita v zgornjem nadstropju ima čudovit pogled na zaliv in kad v ločeni sobi s pogledom na morje. Velikost suite je 49 – 66 m².

Soba Deluxe s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Soba Deluxe s pogledom na morje ima balkon, ložo ali teraso s pogledom na morje in romantični zaliv Čikat. Soba je svetla in prostorna, tla v sobah so parket ali preproga. V kopalnicah sta tuš in kad (dve sobi imata le kad), dva umivalnika, bide in kamen ali kombinacija tal iz kamna in mozaika. Velikost sobe je 35 – 56 m².

Suita Bay Čikat

Največje število gostov:
4

Suita Bay Čikat ima spalnico, dnevno sobo, kopalnico in ložo ter edinstven pogled na zaliv Čikat. V kopalnici so na voljo tuš, kad, dva umivalnika in bide, ter visokokakovostna kozmetika za vsakodnevno nego. Velikost suite je 58 do 67 m².

Hotels
5 star
Hrvaška
Mali Lošinj
Čikat ul. 16, 51550, Mali Lošinj, Hrvaška
1 noči

Kjer je morje smaragdno zeleno in je dišeč stoletni borov gozd, v najbolj zaščitenem delu čudovitega zaliva Čikat, leži razkošni butični hotel Alhambra, član prestižnega združenja Small Luxury hotels in Virtuoso. Zgodovinski čar prefinjene arhitekture Art Nouveau, obdan s skrbno izdelanim vrtom, se brezhibno zlije s sodobnim dizajnom v edinstven prostor, ki izžareva intimno toplino in diskretno razkošje. Vse od sobe do plaže je podrejeno udobju gosta.

Nastanitev
V sobah in Suitah prevladujejo nevtralni toni, les in preproge, ki dajejo vtis nežne veličine z modernim pridihom. Konceptna osvetlitev, ki jo je oblikoval Dean Skira, enobarvne sheme v prostornih apartmajih pa vas bodo pripeljale do popolne sprostitve.

Restavracije in bari
Razkošen in ekstravaganten prostor vrhunske restavracije Alfred Keller vam bo omogočil izkušnjo, ki je še niste doživeli. Restavracija je del razkošne arhitekture in zasnove hotela Boutique Alhambra, ki ga je podpisal avstrijski arhitekt Alfred Keller. Medtem ko se svetloba notranjosti igra s širokimi površinami iz marmorja in oniksa, pogled na čudovit zaliv Čikat pa dopolni doživetje, uživajte v vseh čutilih. Izkusite simfonijo barv, okusov in arom v jedeh, pripravljenih z vrhunsko lokalno hrano obogateno z aromatičnimi otoškimi zelišči. Navdušen nad bogato tradicijo in preteklostjo lošinjskega območja, kuhar tradicijo v svojih inovativnih jedeh razlaga na drugačen način. Vsako okusno dobroto združite s široko paleto vrhunskih in lokalnih vin iz bogate vinske kleti s 400 vrhunskimi etiketami ali z renomiranim konjakom Remyjem Martinom Louisom XIII. Da bi lahko resnično uživali v kulinariki, ni boljšega načina od degustacije najrazličnejših jedi v devetih restavracijah vključen v program Dine Around.

SPA
V oazi miru in lepote ter obdan z vonji mediteranskih rastlin, ki v vas ustvari občutek tradicionalnega počutja najbogatejših kultur na svetu, leži Cube Spa in je zasnovan tako, da povrne dobro počutje in harmonijo vašega uma in telesa, pri čemer uporablja samo najkakovostnejše izdelke z vsega sveta v kombinaciji z visoko kakovostnimi eteričnimi olji otoka Lošinj. Privoščite si nepozabna doživetja in si spočijte telo in duha.

Aktivnosti
Vsi ljubitelji rekreacije, športa, narave in svežega zraka si lahko postrežete z različnimi aktivnostmi na prostem, najsodobnejšimi fitnes zmogljivostmi in možnostjo prilagojene prehrane, tako bo vsak vaš dopust napolnjen s pozitivno energijo!

Ponudba in oprema namestitve Alhambra Boutique Hotel

Interaktiven SAT TV s plačljivimi filmi, wi-fi, sef v sobi, mini bar, kava in čaj v sobi, luksuzna darila za goste, luksuzni kopalni plašč in copati, 100% bombažne brisače, anti-alergeni vzglavniki, klima, dostopno ljudem s posebnimi potrebami, sobe prilagojene ljudem s posebnimi potrebami.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Alhambra Boutique Hotel Mali Lošinj, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!