Terra21Terra21
Forgot password?

Iberostar Grand Salomé – Adults Only

Možnosti nastanitve

Suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 60 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor, kopalnico, teraso in neposredni dostop do bazena.

Suita s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 60 m2 vam ponuja pogled na morje, jacuzzi za dve osebi, dnevni prostor, zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, teraso.

Hotels
5 star
Španija
Tenerifi
Calle Londres, 15, 38679 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Španija

Ta očarljiv butični hotel za odrasle zagotavlja mirno sprostitev ob morju. Uživajte v posebnih pozornostih osebja in se sprostite v hotelskem kompleksu. Prepustite se razvajanju.

Namestitev
Sodobno opremljene sobe in suite vas pričakujejo, da se sprostite. Neverjetni razgledi in sodoben dizajn vas bodo navdušili. Prepusite se razvajanju v dvoje v izbrani sobi.

Restavracije in bari
Prepustite se kulinarični izkušnji. Mirador Terrace vam ponuja neverjetne zajtrke in razgled, restsvracija Poseidón Gourmet vas bo očarala, saj vam bo glavni šef pripravil specialitete iz vsega sveta. Sea Soul restavracija vam postreže s svežo morsko hrano, Portofino pa vam pričara pristno italijansko pojedino. Zeus vam postreže edinstvene zajtrke, medtem ko vam v restavraciji Barbacoa postrežejo tipične lokalne sestavine in jedi.

SPA
Prepustite se 1000 m2 razvajanja. Edinstveni tretmaji, nega telesa, pomlajevalni tretmaji in masaže – to je tisto kar potrebujete. Sprostite se sami ali v dvoje in odmislite vsakdan.

Aktivnosti
Zakaj ne bi bil vaš oddih aktiven in ne bi odigrali igro tenisa, namiznega tenisa. Odigrajte igro golfa na sodobnem golf igrišču. Odpravite se v hotelski fitnes ali pa se preizkusite v vodnem športu.

Ponudba in oprema namestitve Iberostar Grand Salomé – Adults Only

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Iberostar Grand Salomé – Adults Only Tenerifi, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!