Terra21Terra21
Forgot password?

Iroquois New York

Možnosti nastanitve

Executive Suite

Največje število gostov:
4

Eleganten dekor, lesena tla, razkošna kopalnica – ta suita vas bo očarala. Pohištvo je narejeno po meri, veliki in svetli prostori z zakonsko posteljo in zofa, ki ima možnost namestitve v dnevnem prostoru.

 

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba je primerna za enega ali dva gosta. S svojo intimnostjo vas bo očarala. Prepustite se detajlom, ki vas v sobi pričakujejo, kot je marmorna kopalnica.

 

Superior Suite

Največje število gostov:
3

Ta luksuzna suita je popolna za goste, ki si delijo sobo. Suita ima dve spalnici, elegantno kopalnico s kopalno kadjo. Pustite se razvajati z Le Belge Chocolates.

 

Predsedniški apartma

Največje število gostov:
2

Apartma, v velikosti 55 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni prostor s pogledom na New York, jedilnico in manjšo kuhinjo. Uživajte v kopalnic s kopalno kadjo in tušem.

 

Hotels
5 star
Združene države Amerike
New York

Hotelska stavba, ki jo je leta 1899 zasnoval arhitekt Harry Mulliken, se nahaja stran od vrveža v Midtownu na Manhattnu. Predajte se mirni hotelski izkušnji, ki je prežeta z zgodovino. Tik ob Peti aveniji, v bližini Times Square in Broadwaya, vam hotel ponuja butične storitve. Uživajte v hotelu, ki je član Small Luxury Hotels.

Nastanitev
Uživajte v luksuznih sobah in suitah. Prenovljeni bivalni prostori vam nudijo prijetno bivanje v New Yorku, hkrati pa ohranjajo klasično eleganco, ki privablja najrazličnejše ljudi, umetnike, igralce vse od leta 1902. Prepustite se razkošju sob in njihovi opremi.

Restavracije in bari
Hotel vam ponuja salonsko izkušnjo, kjer se lahko ustavite na koktajlu, viskiju ali preprosto kavi. Obiščite hotelsko restavracijo Lantern’s Keep in se podajte gurmanskim užitkom tako Amariške kot svetovne hrane. Predajte se Triompe restavraciji, ki vas bo očarala s priznano francosko kulinariko. Uživajte v specialitetah v čudovitem okolju.

SPA
Obiščite bližnji Pro skincare & day SPA, kjer boste občutili olajšanje in sprostitev. Predajte se najboljšim mojstrom oskrbe kože, masaži ter lepotnim tremajem. Obdarite sami sebe in uživajte.

Aktivnosti
Najemite si osebnega trenerja in bodite aktivni v hotelskem fitnesu, odpravite se po nakupih na Peto avenijo, sprehodite se po bližnjem parku, raziskujte mesto, ki vas bo očaralo.

Ponudba in oprema namestitve Iroquois New York

24 urna sobna strežba, poslovni center, izposoja avtomobila, varstvo otrok, prijazno do invalidov, možnost zdravnika, pralnica, večjezično osebje, portir, sef, nasveti za izlete.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Iroquois New York New York, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!