Terra21Terra21
Forgot password?

Jumby Bay, a Rosewood Resort

Možnosti nastanitve

Soba Rondavel

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 73 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, balkon, brezplačno izposojo kolesa.

Rondavel Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 107 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, dve dodatni ležišči ali otroško posteljo, brezplačno izposojo koles.

Suite na plaži

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 103 m2, vam nudi zakonsko posteljo, dodatno ležišče ali otroško posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, brezplačno izposojo koles.

Suite z bazenom

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 125 m2, vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zasebno teraso in bazen. Možnost dodatnih ležišč ali otroške postelje.

Rosewood Suite Estate

Največje število gostov:
6

Uživajte v 159 m2, ki vam ponujajo dnevni prostor odprtega tipa, ki vas vodi do vašega zasebnega bazena s teraso. Zasebna spalnica vam nudi zasebno kopalnico s kopalno kadjo in tušem. Uživajte v luksuzni opremi.

Hotels
5 star
Karibi
Antigua

»Spontanost in svoboda,« je slogan tega idiličnega resorta. Zapolnite svoje dneve z uživanjem ob bazenu in na plaži. Sprehodite se po bujnih vrtovih ali pa se opravite na vožnjo s kolesom. Počutite se kot doma, daleč od doma. Prepustite se pestri all inclusive ponudbi.

Nastanitev
Uživajte v luksuznih sobah in vilah, ki se razprostirajo po resortu le nekaj korakov od plaže. Vsak apartma vam ponuja idilično, mirno lokacijo, ki vas bo prevzela. To idilično obmorsko letovišče pooseblja lepoto narave kot tudi tradicijo elegance z navdihujočo okolico in preprosto prefinjenostjo.

Restavracije in bari
Prepustite se eni izmed štirih restavracij. The Jamby Bay Veranda vam bo postregla z zajtrkom, kosilom in večerjo, The Estate House vas bo očarala s tradicionalnimi in sodobnimi okusi, The Pool Grill vam ponuja sveže jedi iz morja, medtem ko vas The Beach Snack razvaja s prigrizki skozi ves dan. Obiščite enega od štirih barov. Najbolj vas bo očaral bar 1830, kjer boste uživali v razkošju.

SPA
Izboljšajte svoje počutje in bivanje ter se prepustite hotelskemu spaju. Uživajte v sodobnih tremajih s starodavno kozmetiko iz Indije in afriških kultur. Privoščite si lokalni tretma in se predajte mešanici lokalnih začimb in sestavin, ki boso obnovile tako vas kot vašo kožo. Regenerirajte svoje telo, duh in počutje.

Aktivnosti
Odpravite se na vožnjo s kolesi ali sprehod po lepotah otoka. Odpravite se na plažo in skočite v smaragdno morje. Odpravite se v bazen in uživajte v svojem oddihu. Preizkusite enega od vodnih športov in uživajte v aktivnostih. Odpravite se na tenis ali pa se ga naučite igrati.

Ponudba in oprema namestitve Jumby Bay, a Rosewood Resort

Frizer, brivec, sobarica, tenis, sef, večjezično osebje, restavracija, bar, otroški program, internet, varstvo otrok, poročna slavja, masaže, spa, klimatizirani prostori, portir, sobna strežba.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Jumby Bay, a Rosewood Resort Antigua, Karibi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!