Terra21Terra21
Forgot password?

Kaya Palazzo Resort Belek

Možnosti nastanitve

Hotels
5 star
Evropa
Turčija

Kaya Palazzo Golf Resort Belek svojim gostom ponuja razkošje in sijaj ter udobje in prostornost z vrhunskim pristopom k storitvam.

Nastanitev
Hotel Kaya Palazzo Belek je prestižen hotel v Beleku, ki ponuja razkošno namestitev in številne vrhunske storitve. Sobe in apartmaji so elegantno opremljeni ter nudijo udobje in razkošje za popolno sprostitev gostov.

Restavracije in bari
V hotelu Kaya Palazzo Belek lahko gostje uživajo v raznoliki in kulinarično bogati izkušnji v številnih restavracijah in barih. Ponudba vključuje tako lokalne specialitete kot tudi mednarodne kuhinje, zadovoljijo pa se lahko tako ljubitelji fine dininga kot tisti, ki prisegajo na sproščeno vzdušje ob bazenu.

SPA
Spa Center na površini 3. 500 ima strukturo mednarodne mešanice turške, plavute in ruske teme. Ima 20 masažnih sob v dveh nadstropjih. V pritličju so turške kopeli, savne, jacuzziji in notranji bazen. V zgornjem nadstropju so terapevtske sobe, VIP sobe, tai, ajurveda in sobe za nego kože. Tukaj boste našli vse za pomlajevanje in razvajanje vašega telesa.

Aktivnosti
V hotelu Kaya Palazzo Belek gostje lahko uživajo v številnih aktivnostih, ki zagotavljajo zabavo in sprostitev za vse okuse. Med njimi so različne vodne športne dejavnosti, kot so jadranje na deski, jet ski in kajak, ki omogočajo raziskovanje turkiznega morja. Poleg tega so na voljo tudi športne aktivnosti na kopnem, kot so tenis, golf, nogomet in odbojka na mivki.

Ponudba in oprema namestitve Kaya Palazzo Resort Belek

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Kaya Palazzo Resort Belek Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!