Terra21Terra21
Forgot password?

Keemala Phuket

Možnosti nastanitve

Clay Villa z bazenom

Največje število gostov:
2

Vila v velikosti 126 m2 vam ponuja zasebni bazen, teraso, dve spalnici, veliko kopalnico, dnevni prostor, jedilnico.

 

Tent Villas z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 140 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in zunanjim in notranjim tušem, bazen, teraso in dnevni prostor.

 

Drevesne hiše z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 169 m2 se razteza v dveh nadstropjih, kjer se nahaja spalnica in dnevna soba. Vila je primerna za namestitev štirih gostov. Uživajte v terasi in bazenu.

 

Bird’s Nest Villas z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila v velikosti 185 m2 vam ponuja spalnico z zasebno kopalnico s tušem in kopalno kadjo. Uživajte v dnevnem prostoru, jedilnici, zasebni terasi in bazenu.

 

Hotels
5 star
Tajska
Phuket

Keemala vas bo očaral s svojo odmaknjeno lokacijo. Umeščen v hribe in bujne gozdove ponuja pobeg iz vsakdanjega življenja. Letovišče se osredotoča na dobro počutje in kakovost življenja. Če se želite zabavati in preizkusiti aktivnosti pa vam letovišče ponuja bližino plaže in vseh aktivnosti, ki jih ponuja Phuket. Ne glede na to ali iščete romantičen pobeg ali le nekaj časa zase, vam Keemala ponuja čarobno in nepozabno bivanje v Phuketu.

Nastanitev
Prepustite se uživanju v vilah, ki se nahajajo tik ob deževnem gozdu. Uživajte v zasebnih bazenih in zasnovah, ki vam ponujajo nepozaben pobeg. Oblikovanje vil je navdihnila zgodovina, kultura, tradicija in življenjski slog Phuketa. Te značilnosti se kažejo v vseh elementih vil – arhitekturi, opremi, okrasjem in tekstilu.

Restavracije in bari
Doživite hotelski »praznik za okuse«. Naučite se, kako oskrbovati, pripravljati in uživati v kuhinji. Uživajte na lokalnem trgu, prepustite se organskemu vrtu, kjer boste izbrali začimbe, ki jih bo kuhar uporabil za vaše jedi.

SPA
Prepustite se razvajanju in se odmaknite od stresa. Mala spa vključuje tradicionalne zdravilne pristope in jih združuje s sodobnimi pristopi. Ne glede na to ali iščete notranji mir ali tretmaje teles, vas bo spa Mala vedno sprejel odprtih rok.

Aktivnosti
Uživajte v odkrivanju narave. Sprehodite se po mnogih poteh deževnega gosta. Odpravite se na plažo in uživajte v razvajanju ali zabavi. Preizkusite katerega od vodnih športov ali pa uživajte v zavetju svoje vile.

Ponudba in oprema namestitve Keemala Phuket

Sobna strežba, poslovni center, butler, izposoja avtomobila, menjalnica, prijazno invalidom, zdravnik, pralnica, brezplačen prevoz, masaže, večjezično osebje, portir, sef, izleti, poročna slavja. Klimatizirani prostori, bar, restavracija, fitnes, internet.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Keemala Phuket Phuket, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!