Terra21Terra21
Forgot password?

Kempinski Seychelles

Možnosti nastanitve

Soba Garden s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba ima posteljo king velikosti ali dve ločeni postelj. Sobe se nahajajo v pritličju s teraso in vam ponujajo televizor  z ravnim zaslonom, pisalno mizo in mini bar. Prvo polnjenje mini bara je brezplačno. Uživajte v 46 m2.

 

Soba s pogledom na hribovje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Sobe se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju, some imajo posteljo king velikosti ali ločeni postelji, balkon ali teraso. Uživajte v dnevnem prostoru, telefonu, priključku za iPod, interaktivnem televizorju, mini baru in kavnem aparatu. V kopalnici najdete tuš, sušilec za lase, kopalni plašč in copati. Soba je velika 46 m2.

 

Sobe s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Nahajajo se v prvem nadstropju, sobe imajo eno king velikost posteljo in balkon. V sobi se nahaja dnevni prostor, telefon, priključek za iPod, interaktivni televizor, mini bar in avtomat za kavo. Kopalnica je opremljena s tušem, sušilce za lase, kopalnim plaščem in copati. Soba je velika 46 m2.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Mahe

Uživajte v lepoti belih plaž, čudovitih kulis v Kempinski Seychelles Resort, ki se nahaja na južnem koncu Maheja in je prijeten oddih, ki ponuja veliko različnih zmogljivosti in dejavnosti. Od pustolovskih počitnic, namenjenih raziskovalcem otoka, ki vključuje dve Unescovi svetovni dediščini, do romantičnega oddiha v enem od dih jemajočih apartmajev. Ustvarjen za pobeg, ki vam najbolj ustreza.

Namestitev
Predajte se elegantnim sobam s sodobnim lesenim pohištvom. Razgled se vam ponuja iz zasebne terase ali balkona. Sprehodite se do plaže in uživajte v razkošju, ki vam ga ponujajo. Uživajte v sobah s pogledom na morje, ali pa s svoje sobe opazujte razkošne vrtove. Počutite se kot doma in si privoščite luksuz, ki vam ga ponujajo.

Restavracije in bari
Prepustite se razvajanju Cafe Lazar ob zajtrku ali samopostrežnem kosilu. Uživajte v morski hrani restavracije L´Indochine z azijskim navdihom. Windsong Beach vam ponuja kosilo ali večerjo na plaži in si privoščite specialiteto Hot Stone Steake. Da se ob večerih sprostite, pa bo poskrbel Planters Bar & Lounge z okusnimi koktajli ter izborom sušija.

SPA
Kempinski The Spa vas bo popeljal na potovanje, ki ga navdihuje evropski cikel letnih časov. Izberite enega izmed številnih tretmajev za dobro počutje. Uživajte v šestih sobah namenjenih zdravju – uživajte v bungalovih, ki vas bodo navdihnili s pogledom na bujne vrtove.

Aktivnosti
Prepustite se Kempinskemu in si privoščite polet s helikopterjem, potopite se v veličasten Indijski ocean ali pa se odločite za surfanje. Lahko se sprostite ob jogi na prostem, kampiranju v gorovju, fitnes centru ali enem izmed naših igrišč za šport. Uživajte ob opazovanju živali, otroci pa se lahko pridružijo dnevnim delavnicam.

Ponudba in oprema namestitve Kempinski Seychelles

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Kempinski Seychelles Mahe, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!