Terra21Terra21
Forgot password?

Kenshō Boutique Hotel & Suites

Možnosti nastanitve

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba je opremljena s tradicionalnimi materiali s sodobno tehnologijo. Odpira se n ateraso z zasebno masažno kadjo s prekrasnim pogledom. Zvočniki in tehtnica se nahajajo v sobi. Uživajte v 27 m2.

 

Soba Deluxe Plunge z bazenom

Največje število gostov:
2

Vsebuje preproste arhitekturne elemente in se odpira v prostorni zunanji prostor z bazenom. Zvočniki in tehtnica so dostopni v sobi. Uživajte v 34 m2.

 

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Posebna osvetljava naredi sobo toplo in prijazno, k čemur pripomore vidno ostrešje in les. Suita ohranja svojo minimalistično arhitekturo in ima velik zunanji prostor z masažno kadjo. Uživajte v 34 m2.

 

Vip Junior Suite z bazenom

Največje število gostov:
2

V kombinaciji z Yoda stolom in barvno lestvico se ustvari ravnotežje, h kateremu pripomorejo leseni deli v spalnici. Suita se odpira v zasebni bazen. Uživajte v 40 m2.

 

Vista Suite

Največje število gostov:
2

Suita ponuja popolno razmerje udobja v opremi in sožetju materialov. Odpira se v teraso z masažno kadjo ter kromoterapetskim tušem. Uživajte v 33 m2.

 

 

Hotels
5 star
Grčija
Mykonos
Ornos 846 00, Grčija
1 noči

Kenshō je popolnoma nov in prenovljen hotel, ki vam ponuja edinstven oddih in skupaj z vami ustvarja nepozabno izkušnjo bivanja, sprostitve in pomlajevanja. Tako vam hotel ponuja visoko kakovostne storitve in presega standarde za resnično razkošje. Uživajte v prekrasnem razgledu na zaliv Ornos ter najboljšo lokacijo v bližini mestnega središča Mykonos. Hotel vam ponuja to, kar pomeni njegovo ime „prebujajoča se izkušnja“.

Nastanitev
Uživajte v sobah in apartmajih, kjer vsak pripoveduje svojo zgodbo. Uživajte v zunanjem jacuzziju ali zasebnem bazenu. Uživajte na ležalniku in se, ne glede na izbiro bivanja, počutite kot v raju. Prepustite se Kenshō v Ornosu, kjer lahko izbirate med desetimi apartmaji in petindvajsetimi luksuznimi sobami, vsak v svojem elegantnem stilu. Morda pa boste izbrali eno od vil, kjer se boste prepustili zasebnemu raju in uživali v razkošju.

Restavracije in bari
Uživajte v restavraciji Kenshō Posarou, kjer je močne grške okuse, pomešane z japonskimi in perujskimi elementi, podpisal grški chef Ippokratis. Pojdite na plažo in se prepustite Kenshō Posarou Beach Baru, kjer boste lahko izbirali med premium koktajli, dobrih vinih in premium izboru piva. Morda vas bo bolj navdušila Kenshō Ornos Restaurant, kjer vas bodo navdušile mediteranske jedi pomešane z azijsko in latino kulturo. Lahko pa uživate v koktajlu ob bazenu v Kenshō Ornos Sunset Lounge Bar.

SPA
Uživajte v Kenshō Beach Spa in se prepustite sodobnemu spa doživetju. Programi, ki vam jih ponuja spa vas bodo pomirili in povzdignili na novo raven dobrega počutja. Lahko pa si privoščite razvajanje v Cave Spa, kjer boste doživeli popoln telesni, kožni in duševni wellnes.

Aktivnosti
Uživajte v popolnoma opremljen fitnesu, kjer si lahko najamete osebnega trenerja ali pa se sami sprostite v športu. Uživajte v vodnih športih, najamite si helikopter ali zasebno jahto. Lahko pa se preprosto prepustite čarom hotela in Mykonosa ter občudujete arhitekturo in zgodovino.

Ponudba in oprema namestitve Kenshō Boutique Hotel & Suites

24 urna recepcija, express check in/check out, prostor za prtljago, večjezično osebje, zajtrk na voljo od 7.30 do 11.00, možen zgodenj zajtrk, možni obroki za s seboj, pralnica, likalnica, brezplačen prevoz v center mesta, prevoz iz/na letališče (doplačilo), limuzina, 24 urna sobna strežba, sobarica dvakrat dnevno. možnost zvrnitve čiščenja sobe, menjava brisač ob naročilu, dodatne brisače po naročilu, brezplačen brezžičen internet v sobah in drugje, pijača dobrodošlice, najem helikopterja/zasebnih jaht/čovnov/avtov/koles, brisače pri bazenu, časopisi, iPad v vsaki sobi z prilagojenimi aplikacijami ter glazbeno listo, fax/scan/kopiranje, možnost bujenja, možnost izbite vzglavnika, sef, knjižnica, vodni športi, vse sobe so opremljene z: tehtnico, sefom, kozmetiko Hermes, setalitskim televizorjem, brezžičnim internetom.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Kenshō Boutique Hotel & Suites Mykonos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!