Terra21Terra21
Forgot password?

Kensho Psarou

Možnosti nastanitve

Suita z jacuzzijem

Največje število gostov:
2

Suita vam ponuja dnevni kotiček, zakonsko posteljo, razkošno kopalnico, teraso z jacuzzijem in pogled na morje.

Hotels
5 star
Grčija
Mykonos
Mikonos 846 00, Grčija

Uživajte v edinstvenem htelu Kensho Psarou. V tem hotelu s 5 zvezdicami Mykonos, ki se nahaja na eni najbolj ekskluzivnih plaž na svetu, na plaži Psarou, se egejska arhitektura srečuje z lokalnim kamnom in ostarelim lesom. V notranjosti 31 luksuznih sob in apartmajev pripoveduje svoje zgodbe. Uživajte.

Nastanitev
Uživajte v sodobno in udobno opremljenih sobah. Naravni materiali vas bodo povezali z zunanjosto. Začutite toplino daleč od doma. Prepustite se vsakemu koraku v svoji izbrani nastanitvi in preprosto uživajte.

Restavracije in bari
Drzen jedilnik, ki ga je pripravil mikonski kuhar Ippokratis, prireja grške okuse, na katere vplivajo japonski in perujski elementi, mešane in pomešane. Okusi nato dosežejo vrhunec v sladkem krešendu slaščičarja Dimitrisa Chronopoulosa. Kombinacija grških užitkov, francoskih mojstrovin in stvaritev z Daljnega vzhoda vas vodi na pot večplastnih senzacij. Uživajte v baru na plaži in izbranih napitkih. V sproščenem vzdušju restavracije Kenshō Ornos je popolno okolje, kjer lahko uživate v okusih izvršnega kuharja Constantinouja, ki ga navdihujejo tradicionalni mediteranski okusi in azijske ter latinske jedi.

SPA
Spa Kenshō Beach na novo opredeljuje sodobno izkušnjo spa. V tej elektrarni dobrega počutja in lepote ob morju vas terapevtski rituali takoj umirijo in dvignejo. Naravno zdravilo za ta svet. Uživajte.

Aktivnosti
Odkrijte otok, zgodovino in se zabavajte. Prepustite se razkošju na vsakem koraku. Odkrijte skrite kotičke otoka in nepozabne poglede na morje.

Ponudba in oprema namestitve Kensho Psarou

Televizor, internet, mini bar, klimatizirani prostori, zasebni bazeni, restvracije, bari, aktivnosti, odkrivanje otoka, izposoja avtomobila, skuterja.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Kensho Psarou Mykonos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!