Terra21Terra21
Forgot password?

KRISTIANIA LECH

Možnosti nastanitve

Superior Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti od 60 do 65 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor z dvema ležiščema, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, balkon z neverjetnim razgledom ali kamin.

Superior Junior Suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 40 do 45 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor z raztegljivo zofo, kopalnico s tušem ali kopalno kadjo, balkon s pogledom na gorovje, vasico in dolino.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 25 do 28 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, razgled na gorovje, vas in dolino, razkošno kopalnico s tušem.

Hotels
5 star
Evropa
Avstrija
Omesberg 331, 6764 Lech, Avstrija

Stopite v svet Kristiania Lech in delite čarobnost majhnega in prijaznega luksuznega smučarskega hotela, umetelno opremljenih sob in apartmajev, vsakodnevnih trenutkov popolnega kulinaričnega užitka, osupljive gorske panorame in neločljive pozornosti gostiteljev. Uživajte v osrčju narave.

Namestitev
Uživajte v luksuzni izkušnji. Devetindvajset sob in suit so opremljeni, da ugajajo vam. Uživajte v edinstvenem pogledu na gorovje, vas in dolino. Prepustite se pokrajini in osrčju narave.

Restavracije in bari
Uživajte v restavracijah hotela. Lokalna hrana pripravljena na sodoben način vas bo navdušila. Sveže lokalne sestavine so pridobljene, da boste uživali v vsakem grižljaju. Hotelski bar vas pričakuje z edinstveno ponudbo pijač in napitkov.

SPA
Vse se vrti okoli narave. Sprostite se in regenerirajte telo. V savni in sproščujoči sobi se vse skrbi preprosto stopijo. Uživajte in pozabite na vsakdan.

Aktivnosti
Uživajte v poletnih in zimskih mesecih. Odpravite se na pohod, kolesarjenje, planinarjenje in se spustite po belih strminah. Uživajte v vseh radostih narave.

Oddaljenost od smučišča
Smučišče in žičnica sta v neposredni bližini hotela.

Ponudba in oprema namestitve KRISTIANIA LECH

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

KRISTIANIA LECH Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!