Terra21Terra21
Forgot password?

Kuramathi Maldives

Možnosti nastanitve

Villa z dvema spalnicama

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Villa vam ponuja v pritličju spalnico z zakonskim ležiščem, verando, kopalnico s kopalno kadjo, v prvem nadstropju najdete balkon, spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico.

Bungalow na plaži

Največje število gostov:
2

Bungalow vam ponuja teraso z ležalniki, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico in teraso z jacuzzijem.

Villa na plaži

Največje število gostov:
2

Villa vam ponuja kopalnico s tušem, spalnico z zakonskim ležiščem, zofo, dnevni prostor, teraso z ležalniki.

Hotels
3 star
Maldivi
Rasdhoo, Maldivi

 

Kuramathi Maldives, ki se nahaja na atolu Rasdhoo, ponuja naravno maldivsko počitniško doživetje z edinstvenimi preobrati, ki ustrezajo vsem. Ne glede na to, ali ste par na romantičnem oddihu ali družina, ki si želi skupaj uživati ​​v kvalitetnem času, ima Kuramathi nekaj za vas. Privoščite si lahko čutne zdraviliške terapije, popoldne raziskujete živahne grebene, se odpravite na kulinarične dogodivščine in številne druge razburljive dejavnosti. Za vsakogar je nekaj.

Namestitev
Z vilami v različnih stilih na kopnem in nad vodo boste zagotovo našli popolno za vas. Kuramathi ponuja možnost za vse, od Beach Villas do dobro opremljenih vil z bazenom.

Restavracije in bari
Poleg treh mednarodnih samopostrežnih restavracij, ki strežejo zajtrk, kosilo in večerjo, ima Kuramathi devet restavracij z jedmi po naročilu, ki ponujajo raznoliko kuhinjo, ki ustreza vsem okusom. Za pare je idealna rezervacija romantične večerje ali razkošne večerje z jastogom na osamljenem kotičku na plaži. Šest barov po otoku streže klasične in tropske koktajle.

SPA
Prepustite se edinstvenim masažam in negi telesa. Pomladite svoj obraz in se prepustite razvajanju v wellnessu. Preprosto uživajte.

Aktivnosti
Otroci lahko uživajo v otroškem klubu, odpravite se potapljat, odkrijte sosednje otoke, prepustite se podvodnemu življenju, odkrijte otok in preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Kuramathi Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Kuramathi Maldives Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!