Terra21Terra21
Forgot password?

La Foresteria Planetaestate

Možnosti nastanitve

Soba Majoram

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 20 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo, razgled na vinograde in morje.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 27 m2 vam ponuja dve ločeni ležišči, kopalnico s kopalno kadjo, teraso s pogledom na vinograd in morje.

Hotels
4 star
Italija
Sicilija
SP79 Km 91, 92013 Contrada Passo di Gurra, Menfi AG, Italija

La Foresteria stoji na zelenem griču s čudovitim pogledom na podeželje v bližini Menfija, ki predstavlja naravo in slog gostoljubnosti družine Planeta. Naselje je potopljeno v harmonično prostranstvo vinogradov in oljčnih nasadov ter sprejema tiste, ki želijo uživati ​​v počitnicah v mirni oazi med čudovito sicilijansko obalo in mestom. Luksuzno letovišče z neskončnim bazenom, nedaleč stran od plaže Porto Palo – uživajte.

Nastanitev
Štirinajst sob La Foresteria Planeta, s pogledom na morje in čez Menfijsko podeželje, obkroženo z očarljivim mediteranskim vrtom z bazenom, vzame svoja imena po zeliščih, ki jih vidite med sprehajanjem po terasah. Vsaka soba predstavlja pravo ravnovesje med funkcijo in eleganco, in čeprav sta v svojem toplem mediteranskem slogu podobni, imajo različno opremo in omogočajo nastanitev za vsakogar. Vabijo vas, da uživate v bivanju na La Foresteria, v pristnem sicilijanskem slogu gostoljubja.

Restavracije in bari
Profesionalni kuharski mojstri vas čakajo v restavraciji La Foresteria, kjer je gostoljubje povezano s kuhinjo, ki temelji na sicilijanski gastronomski tradiciji v sodobnem načinu, na trdih koreninah na tem območju, ki nudijo veliko pozornosti tradiciji in spodbudi za raziskovanje in novosti.

SPA
Uživajte v neskončnem bazenu, najdite sebe med sprehajanje po vinogradih in vrtovih. Dogovorite se za masažo in regenerirajte svoje telo.

Aktivnosti
Hotel vam ponuja edinstveno vinsko klet z lokalnim vinom. Odpravite se plavat, na sprehod, obiščite pokrajino in bližnja mesta.

Ponudba in oprema namestitve La Foresteria Planetaestate

Klimatizirani prostori, bazen, vrt, vinogradi, narava, restavracija, zajtrk, bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

La Foresteria Planetaestate Sicilija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!