Terra21Terra21
Forgot password?

La Plage Casadelmar

Možnosti nastanitve

Standardna dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2
Dvoposteljna soba s pogledom na vrt, vam ponuja teraso, garderobo in televior z ravnim zaslonom. Zasebna kopalnica vas bo razvaja s tušem, v njej pa boste našli copate in kozmetiko. Razvajajte se v 26 m2.

Superior dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Superior dvoposteljna soba vam bo postrega s pogledom na vrt iz terase. Soba vam ponuja garderobo in televizor z ravnim zaslonom. Soba ima zasebno koplanico s tušem, v kateri boste našli copate in kozmetiko. Uživajte v 28 m2 razkošja.

Deluxe dvoposteljna soba s pogledom na vrt

Največje število gostov:
2

Deluxe dvoposteljna soba vas bo očarala s pogledom na vrt in morje z vaše zasebne terase. V sobi se nahaja garderoba in televizor z ravnim zaslonom. Uživajte v tušu zasebne kopalnice ter copatih in kozmetiki v njej. Deluxe soba je velika 35 m2.

Superior Suite

Največje število gostov:
2

Superior Suita, s pogledom na vrt, z zasebno teraso, garderobo in televizorjem z ravnim zaslonom, ponuja tudi zasebno kopalnico s tušem, kjer najdete copate in kozmetiko. Uživajte v 60 m2.

Executive Suite s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Executive Suita vam ponuja zasebno teraso s pogledom na morje, garderobo in televizor z ravnim zaslonom. Zasebna kopalnica vključuje kopalno kad in tuš, v njej pa najdete copate in kozmetiko. Uživajte v 60 m2.

Hotels
5 star
Evropa
Francija

La Plage Casadelmar je designerski butični hotel, ki leži ob peščeni plaži, v neokrnjenem naravnem okolju v bližini Porto Vecchia. Grajen je v pavilionskem konceptu, kateri sestavlja štiri vile in glavno zgradbo, bazen ter zasebno peščeno plažo. Hotel izžareva vzdušje popolne prefinjenosti, ki se harmonično prepleta z naravnimi materiali in kamnom. Največje razkošje La Plage Casadelmar pa je njegova idilična lokacija v bližini mondenega Porto Vecchia.

Nastanitev
Bivajte v eni izmed 19 sob in suit, ki se z naravo harmonično postavljajo v elegantne kamnite vile. Privoščite si čudovit pogled na vrt ali morje iz zasebne terase oblečene v les. V notranjosti nastanitev boste našli pomirjujoče odtenke bele, sive in modre barve z naravnimi notami. Prostorne kopalnice vsebujejo minimalistične elemente, dežne prhe in čudovita organska mila, ki obljubljajo popolno sprostitev.

Restavracije in bari
Prepustite se okusom mediteranske kuhinje v Restaurant & Grill restavraciji, ki se nahaja tik ob plaži in uživa izjemno lokacijo iz katere lahko ob romantičnih večerih občudujete sončni zahod. Za posebno priložnost se pustite zapeljati z gliserjem do sestrskega hotela Casadelmar, kjer vas pričakuje ekskluzivna restavracija Gourmet, ki je nagrajena z dvema Michelinovima zvezdicama.

SPA
Do prijetnega SPA centra, ki se nahaja v sestrskem Casadelmar hotel vas popeljejo z gliserjem.

Aktivnosti
Odpravite se na raziskovanje otoka z zasebno jahto. Obiščite bele klife obmorskega Bonifacia,  raziščite otoka Lavezzi in Cavallo, preizkusite se v deskanju na vodi, jadranju ali se potopite v neznane modrine Sredozemskega morja. Obiščite Porto Vecchio, kjer vas bo navdušila obmorska razigranost in lokalna tržnica. Preživite dan v gorah na področju Alta Rocca, kjer boste v neokrnjeni naravi napolnili svojo energijo in našli možnosti za osvežitev ali adrenalinski šport.

Ponudba in oprema namestitve La Plage Casadelmar

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

La Plage Casadelmar Francija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!