Terra21Terra21
Forgot password?

L´ea bianca luxury resort

Možnosti nastanitve

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 25 m2 vam ponuja razkošno kopalnico s tušem ali kopalno kadjo, zasebno teraso in zakonsko posteljo.

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 35 m2 vam ponuja zasebno teraso, zakonsko posteljo, razkošno kopalnico s tušem ali masažno kadjo, prostor za sedenje.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja nepozaben pogled na morje, sodobno opremo v izbranih barvah, razkošno kopalnico s tušem ali kopalno kadjo, zakonsko posteljo in zasebno teraso.

Hotels
5 star
Italija
Sardinija
Cala dei Ginepri, 07021 Baja Saridinia Arzachena SS, Italija

Odkrijte užitek ekskluzivnosti. Hotel se nahaja v osrčju narave, kjer boste uživali med aromatičnim rastlinjem in morjem. Edinstvenost hotela in njegova pozicija vas bodo očarali. Uživajte v enkratni ponudbi in se sprostite.

Namestitev
Razvajajte se v razkošnih sobah in suitah s pogledom na morje. Uživajte na zasebnih terasah in se predajte sodobno opremljenim sobam. Razkošje izbrane kozmetike v sobah vas bo razvajalo.

Restavracije in bari
Izberite eno izmed restavracij hotela. Uživajte v restavraciji Lunaria, kjer vam bodo postregli izbrane specialitete Sardinije. Doživite kulinariko na plaži v Lunaria beach restavraciji in razvajajte svoje borbončice. Odpravite se v The Roof bar, kjer lahko uživate v izbranih koktajlih ali pa obiščite Lunaria bar in si privoščite napitek iz pestre ponudbe.

SPA
Uživajte v spaju hotela in se predajte regeneraciji. Izberite eno izmed masaž, namakajte se v kopelih in si privoščite nego obraza. Preprosto uživajte in najdite svoj notranji mir.

Aktivnosti
Resort vam ponuja pestro izbiro aktivnosti. Odpravite se na golf in igrajte kot profesionalec. Odpravite se na ježo konj ali pa preživite dan na morju. Odkrijte kulinariko otoka, preizkusite adrenalinske športe ali pa spoznajte podvodni svet.

Ponudba in oprema namestitve L´ea bianca luxury resort

Golf, bazen, spa, savna, restavracije, bari, suite, jacuzzi, potaplanje, klimatizirani prostori.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

L´ea bianca luxury resort Sardinija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!