Terra21Terra21
Forgot password?

Lesante Blu

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
2

44 m2 velika soba, vam ponuja minimalistično in sodobno opremo. Soba je sestavljena iz splanile, dnevnega prostora v odprtem stilu, marmorne kopalnice s kopalno kadjo, tušem in zasebnim balkonom.

 

Junior Suite

Največje število gostov:
2
57 m2 velika soba je sestavljena iz marmorne kopalnice z jacuzzijem ter tušem. Uživajte na terasi z bazenom ter razgledom na morje.

Deluxe Suite

Največje število gostov:
3

85 m2 velika Suita, vam ponuja edinstven koncept sodobne opreme in udobja. Suita vključuje spalnico in dnevni prostor, marmorno kopalnico z ločeno masažno kadjo in tušem. Uživajte v zasebnem bazenu.

 

Royal Grand Suite

Največje število gostov:
4

160 m2 velika, dvonadstropna suita vam ponuja opremljen dnevni prostor z jedilnico, spalnico, marmorno kopalnico z ločeno masažno kadjo in tušem. Uživajte v zasebnem neskončnem bazenu.

 

Hotels
5 star
Grčija
Zakynthos
Tragaki 291 00, Grčija

Zvest svojemu imenu, vas Lesante Blu obda s spektakularnim razgledom modrega morja. Lociran na Zakynthosu, je na novo zgrajen, suitni hotel, član Leading hotels of the world. Edini na jonskih otokih ponuja edinstveno izkušnjo, mir umu kot pet zvezdičnem ugodju. Tukaj se vse vrti okoli vas. Uživajte v bazenih, ugodju samo za odrasle in diskretnosti osebja. Prepustite se restavraicijam, osamjenim plažam, sobni postrežbi in zasebnemu heliportu in tako dopolnite svoje edinstveno doživetje. Odkrijte Lesante Blue danes in uživajte v petzvezdičnem doživatju, ki ga ne boste našli nikjer na otoku Zakynthos.

Nastanitev
Uživajte v Double Suiti s pogledom na morje, kjer se notranjost prilagaja modremu morju, ki vas obdaja. Prepustite se minimalistični, moderni opremi, ki vam ponuja vse, kar potrebujete na enem mestu. Lahko izberete SPA Suito s pogledom na morje in zasebni jacuzzijem in uživate v spektakularnem razgledu na morje. Morda vas bo bolj navdušila Signature Suita s pogledom na morje in zasebnim bazenom ali pa boste za posebno razvajanje izbrali Poročno Suito s pogledom na morje in zasebnim bazenom. Lahko pa za popolno razvajanje izberete The Royal Grand Suito s pogledom na morje in zasebnim bazenom – elegantna, luksuzna, udobna in z najlpšim pogledom na morje, je tukaj, da uživate.

Restavaracije in bari
V hotelu lahko svoje borbončice razvajate v kar treh restavracijah, ki ponujajo mediteransko, azisjko, mednarodno, grško, italjansko in lokalno hrano. Uživajte v hrani z razgledom na Jonsko morje. Privoščite si lahko a la carte v restavraciji Melia ob bazenu ali restavraciji Ostria, ki se prav tako nahaj ob bazenu. Sprostite se v barih Panorama Champagne, Almyra Beach ali Ostria all day bar. Lahko pa si privoščite zasebno vačerjo v Suiti ali na plaži.

SPA
Wellnes in spa Essence, bo vaš um in telo popeljal v popolno ravnovesje. Zatečite se v pomlajevalno zatočišče, kjer so izbrali široko paleto tretmajev Germaine de Capuccini. Najboljše terapije, pestra paleta masaž, savna in hamam vam bodo ustavili čas in našli vaš mir. Zasebni tretmaji in VIP sobe, vam bodo pomagale deliti vaš dragocen čas z ljubljeno osebo.

Aktivnosti
Vaš oddih v Lesante Blu, vam ponuja vse kar si zaželite. Če ste željni počitka, se lahko sprioščate na hotelski zasebni plaži, degustirate okusne poletne koktajlein, občudujete neskončno modrino morja. Čes ste željni zabave in aktivnosti, vam hotel ponuja ekskluzivno vožnjo z jahto na samotne plaže, osebenga trenerja, polno opremljeno telovacni, tenis in še veliko več luksuznih doživetij.

Ponudba in oprema namestitve Lesante Blu

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Lesante Blu Zakynthos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!