Terra21Terra21
Forgot password?

Lindos Blu Luxury Hotel-Adults only

Možnosti nastanitve

Junior Suita z bazenom

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 38 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, dnevni kotiček, kopalnico in teraso z bazenom, ki si ga delite s sosednjo suito.

Junior Suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 38 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, dnevni kotiček, zasebno teraso in kopalnico s kopalno kadjo.

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, zasebno teraso in razkošno kopalnico.

Hotels
5 star
Grčija
Rodos
Lindos 851 07, Grčija

Hotel 5 * Lindos Blu Luxury Hotel & Suites je zgrajen kot amfiteater na pobočju s pogledom na slikovit zaliv Vlicha in je miren umik, ki obljublja popolno razvajanje in sprostitev na svetovljanskem otoku Rodos. Edinstvena arhitektura in minimalistično, a bogato notranje oblikovanje ter brezhibna, prilagojena storitev ustvarjajo idealno okolje za počitnice idiličnih parov v bližini Lindosa.

Namestitev
Dolgim, sončnim dnevom sledijo mirne, sproščujoče noči v čudovitem hotelu Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites. Vse nastanitvene enote, zgrajene na pobočju hriba, ponujajo čudovit panoramski pogled na zaliv Vlicha. Uživajte v razkošju sodobne opreme in udobja. Prepustite se sanjam in se zaljubite v razgled iz zasebne terase.

Restavracije in bari
Prepustite se pravi gastronomski izkušnji z najlepšimi razgledi na Egejsko morje. Mojstri kuhanja bodo razvajali vaše borbončice. Restavracija Smeraldo vas bo razvaja s sodobno pripravljenimi jedmi in razgledom. Luna Rossa Bar je edinstven in vam postreže osvežilne napitke, v Allegru Baru ob bazenu vas bodo razvajali z lahkimi prigrizki, preizkusite edinstveno sobno strežbo ali večerjo v jacuzziju.

SPA
Prepustite se edinstvenim spa tretmajem in se regenerirajte. Pomladite svojo kožo in svojega duha.

Aktivnosti
Preizkusite mnoge aktivnosti – jahanje konj, izlete, vodne športe. Odpravite se v hotelski fitnes in ostanite aktivni, skočite v bazene ali pa nakupujte v resortu.

Ponudba in oprema namestitve Lindos Blu Luxury Hotel-Adults only

Klimatizirani prostori, restavracije, bari, bazeni, vodni športi, izleti, nakupovanje, internet, televizor, sobna strežba.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Lindos Blu Luxury Hotel-Adults only Rodos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!