Terra21Terra21
Forgot password?

Little Green Bay

Možnosti nastanitve

Soba Cosy

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja pogled na morje ali vrt iz zasebne terase, zakonsko posteljo, razkošno posteljo. Možnost dodatnega ležišča ob doplačilu in minimalni starosti 10 let.

Soba Basic

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja sodobno opremljeno spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico, teraso in pogled na vrt.

Hotels
5 star
Hrvaška
Otok Hvar
6 Uvala Lozna, 21450, Hvar, Hrvaška

Tik ob čudoviti hrvaški obali množica otokov čaka popotnike v iskanju pristnosti. Na zelenem, mirnem vrtu vas razkošno gostišče sprejme na očarljiv oddih. V tem zalivu vas pričakuje obnovljena kmečka hiša, ki se zlije z naravo. Plemeniti materiali – les, kamen in steklo. Little Green Bay, kjer sta se pariška oblikovalka in njen brat, strokovnjak za gostinsko umetnost, odločila, da bo svojim sanjam vdahnila življenje.

Nastanitev
Sama skrivnost čara v osamljeni intimnosti Little Green Baya je edina na svetu, v kateri se slišijo lesketajoči se valovi in ​​prijatelji, ki ste si jih izbrali za družbo. 15 sob se kopa v zraku in edinstveni svetlobi, ponuja pogled na Jadran ali čudovit aromatičen vrt.

Restavracije in bari
Ko si z jutranjim plavanjem nadelate apetit in je sonce visoko na nebu, je na izbiro: kje jesti. Kosilo na prostem s pogledom na morje ali morda prijeten, intimen ambient restvracije? Uživajte v obrokih, ki vam jih ponuja Bistro.

SPA
Zunanje zdravilišče in terase odišavi aromatični zeliščni vrt, ki vam nudi okusen, zaspan občutek sprostitve, ko uživate v masaži z dišečimi olji.

Aktivnosti
Uživajte v športnih aktivnosti in odkrijte okolico. Predajte se sprostitvi in soncu.

Ponudba in oprema namestitve Little Green Bay

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Little Green Bay Otok Hvar, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!