Terra21Terra21
Forgot password?

Lomchoy at Samsara

Možnosti nastanitve

Villa Lomchoy at Samsara

Največje število gostov:
8

Vila v velikosti 900 m2 vam ponuja štiri spalnice z zasebnimi kopalnicami in veliko izbiro dnevnih prostorov. Vila je primerna nastanitev za deset oseb.

Villas
5 star
Tajska
Phuket
3 noči

Vila se nahaja na prijetni lokaciji ne daleč stran od plaže, mesta in letališča. Uživajte ob zasebnem tropskem vrtu ter bazenu. Predajte se naravi in nežnemu morskemu vetru, ki vas bo prebudil v brezskrbne dneve počitka.

Vila v velikosti 900 m2 vam ponuja štiri spalnice z zasebnimi kopalnicami in veliko izbiro dnevnih prostorov. Vila je primerna nastanitev za deset oseb.

V pritličju vile najdete dve manjši terasi z vrtnim pohištvom. Tukaj boste našli glavno spalnico z zasebno kopalnico in masažno kadjo na terasi. V tem delu najdete tudi dve spalnici z zakonskima posteljama, kjer ima ena spalnica lastno kopalnica, druga si kopalnico deli s spalnico z ločenimi ležišči. Tukaj se prav tako nahaja dnevni prostor in velika soba s hišnim kinom. V zgornjem nadstropju vile najdete velik dnevni prostor, ki se odpira na teraso z bazenom in zunanjo jedilnico, sodobno opremljeno kuhinjo z notranjo jedilnico, delovno sobo, zunanje toalete in paviljon za dnevni počitek.

Vila vam ponuja še vrt, popolnoma opremljeno kuhinjo, televizor, hišni kino, zvočni sistem, internet, žar. Ob prihodu plačate 1500 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Cena vključuje
Zasebnega kuharja.
Sobarico.
Menjavo brisač in posteljnine.
Brezplačen prevoz.
Parkirišče.

Ponudba in oprema namestitve Lomchoy at Samsara

Vila vam ponuja še vrt, popolnoma opremljeno kuhinjo, televizor, hišni kino, zvočni sistem, internet, žar, klimatske naprave, bazen. Ob prihodu plačate 1500 eur varščine, ki vam jo vrnejo ob odhodu.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Lomchoy at Samsara Phuket, Tajska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!