Terra21Terra21
Forgot password?

One & Only Villa

Možnosti nastanitve

One & Only Villa

Največje število gostov:
14

Vila je sestavljena iz sedmih razkošnih spalnic in šest kopalnic, od tega so štiri kopalnice v sklopu zasebnih kopalnic sob. Vila je primer na za namestitev dvanajstih oseb.

Villas
5 star
Grčija
Mykonos
3 noči

Zasebna vila na Mykonosu vam ponuja eno najbolj luksuznih namestitev v Grčiji. Vila vas bo očarala z razvajanjem, še posebej pare ali mladoporočence.

Vila je sestavljena iz sedmih razkošnih spalnic in šest kopalnic, od tega so štiri kopalnice v sklopu zasebnih kopalnic sob. Vila je primer na za namestitev dvanajstih oseb.

V spodnjih prostorih se nahaja štiri razkošne spalnic z zasebnimi kopalnicami ter spalnica z ločenima posteljama. Omogočen je direkten prehod na balkon s sedežno garnituro in razgledom. Tukaj boste prav tako našli vhodno vežo. Dnevni prostor, ki se razteza v dva nivoja, prostorno jedilnico, sodobno opremljeno kuhinjo in toaletni prostor.

V prvem nadstropju sta dve veliki spalnici z zakonskima posteljama in zasebnima kopalnicama. Tukaj boste našli tudi manjšo verando in direkten dostop do balkona.

Vila vam prav tako ponuja klimatizirane prostore, televizor, sodobno opremljeno kuhinjo, bazen, pristajalno polje za helikopter, najem zasebne jahte, igrišče za tenis, zunanjo jedilnico, brezžični internet, pralnico.

Cena vključuje
Sprejem na letališču.
Prijava, odjava v vili.
Brezžični internet.
Menjava brisač, posteljnine trikrat na teden.
Naložen hladilnik z brezalkoholno pijačo.

Ponudba in oprema namestitve One & Only Villa

7 spalnic, zasebne kopalnice, dnevna soba, zunanja jedilnica, bazen, kamin, klimatizirani prostori, alarm, palzma tv, DVD sistem, kuhinja, čiščenje, vzdrževanje bazena, zasebno parkirišče, portir, najem helikopterja, jahte; igrišče za tenis.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

One & Only Villa Mykonos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!