Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Adriatic Pearl

Možnosti nastanitve

Villa Adriatic Pearl

Največje število gostov:
12

Vila ima površino 330 m2 in je sestavljena iz glavne hiše in dela za goste, ki sta med seboj povezana s teraso. Ima 6 sob, 12 (+1) ležišč, 6 kopalnic, 1 toaleto in je primerna namestitev za 12 do 13 oseb. Glavni del je razdeljen na dva nadstropja – pritličje in prvo nadstropje.

Villas
5 star
Hrvaška
Otok Brač
Mirca, Hrvaška

Vila Adriatic Pearl se nahaja le 40 m od prodnate plaže in morja, v majhnem ribiškem kraju Mirca na otoku Braču (100 m od centra), le 3 km od mesta Supetar.

Vila Adriatic Pearl je prekrasna vila, ki se nahaja tik ob obali in je odraz elegantnega dizajna, prefinjenega okusa in sodobnega razkošja. Ta čudovit objekt je popolnoma usklajen z okolico, ki še bolj poudarja lepoto in privlačnost celotne pokrajine.

Vila ima površino 330 m2 in je sestavljena iz glavne hiše in dela za goste, ki sta med seboj povezana s teraso. Ima 6 sob, 12 (+1) ležišč, 6 kopalnic, 1 toaleto in je primerna namestitev za 12 do 13 oseb. Glavni del je razdeljen na dva nadstropja – pritličje in prvo nadstropje.

V pritličju vile je veliko, udobno in prostorno območje, luksuzno zasnovano do najmanjše podrobnosti. Območje obsega popolnoma opremljeno moderno kuhinjo s pultom, prostorno jedilnico in veliko dnevno sobo s televizorjem in kaminom. V pritličju so tudi tri luksuzne sobe z zakonskimi posteljami, terase in kopalnice ter eno dodatno toaleto s pralnim strojem.
V prvem nadstropju glavne hiše se nahaja glavna spalnica, ki je največja v hiši. Soba ima dostop do velike terase z zunanjim pohištvom in čudovitim pogledom na morje. Ob glavni spalnici je prostorna kopalnica s tušem in masažno kadjo za dve osebi.

Kompaktna in harmonična zasnova te vile se odraža v njeni odlični povezavi med nastanitvenimi enotami, ki jo je ustvarila njena veličastna veranda. Ta edinstvena veranda je podprta s številnimi kamnitimi stebri, ki ustvarjajo potrebno senco, zaradi česar je udoben prostor za sprostitev. To območje ponuja odličen ambient in posebno območje za prosti čas, saj je opremljeno tudi z veliko jedilno mizo za 12 oseb.

Dragulj te čudovite vile je zagotovo veličasten, ogrevan neskončni bazen in ležalniki ob njem. Del za goste ima dve nadstropji: pritličje in prvo nadstropje.

Cena vključuje
Menjavo brisače vsak dan.
Menjava posteljnine 2-krat na teden.
Končno čiščenje.
Internetna povezava.
Parkirišča.
Ogrevan bazen v obdobju od konca aprila do sredine oktobra.

Ponudba in oprema namestitve Villa Adriatic Pearl

24 m2 velik bazen, terasa s pogledom na morje in ležalniki, pokrita terasa z žarom, vrt, zelenica, direkten dostop do morja, dostopno invalidom, brezplačen brezžični internet, zasebno parkirišče, talno ogrevanje, kamin, miza za namizni tenis, oprema za snorklanje, klimatizirani prostori, televizor, DVD sistem, sef, brisače, kozmetika, sušilec za lase, mini bar z vinom, pečica, kuhalna plošča, pomivalni stroj, mikrovalovna, ledomat, hladilnik, zmrzovalna skrinja, avtomat za kavo, touster, blender, deska za likanje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa Adriatic Pearl Otok Brač, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!