Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Lychee

Možnosti nastanitve

Villa Lychee

Največje število gostov:
9

Villa Lychee ima pritličje, prvo in drugo nadstropje v katerih se nahajajo štiri spalnice, 3 kopalnice in je primerna za nastanitev 7 – 9 oseb.

Villas
5 star
Hrvaška
Peljasac Peninsula
Orebić, Hrvaška

Villa Lychee je čudovita in tradicionalna kamnita hiša v sredozemskem slogu, ki se nahaja v mestu Orebič, na otoku Pelješac tik ob morju in ima zasebno plažo. Ta izjemna hiša je priča o veliki romantiki med lokalnim kamnom in lepim lesom, ki živijo v harmoničnem razmerju v vsaki sobi vile. Krono lepote zagotovo predstavlja pisano dvorišče, bogato s palmami, rožmarinom, sivko in lepimi cvetovi hibiskusa.

Villa Lychee ima pritličje, prvo in drugo nadstropje v katerih se nahajajo štiri spalnice, 3 kopalnice in je primerna za nastanitev 7 – 9 oseb.

V pritličju se nahaja prostorna dnevna soba s kaminom, profesionalna popolnoma opremljena kuhinja z lepim jedilnim prostorom in kopalnica s tušem. Dnevni prostor ima dva dostopa do prostranega sredozemskega dvorišča, bogatega z aromatičnimi zelišči. Dvorišče je opremljeno s paviljonsko garnituro in zunanjim žarom, ki vas bo seznanil z bogatim svetom dalmatinske kuhinje.

Prvo nadstropje je dosegljivo po spiralnem lesenem stopnišču. To je območje z dvema dvoposteljnima in eno enoposteljno sobo. Vse sobe so klimatizirane. Manjši osrednji salon je opremljen s satelitsko LCD TV in popolnoma opremljeno kopalnico s prho.

V drugo nadstropje boste prišli do glavne spalnice z veliko zakonsko posteljo. Na voljo je tudi sodobno opremljena kopalnica z ločeno kadjo. Iz okna spalnice lahko uživate v čudovitem pogledu na morje in morske valove, ki potonejo v sončno svetlobo. Tukaj je možnost namestitve dodatnega ležišča.

Villa Lychee je razkošna oaza miru, prekrita z raznobarvno bujno vegetacijo. Pomemben del tega posestva je zagotovo njegov prostoren vrt, bogat z raznoliko mediteransko vegetacijo in opremljen z dvema velikima jedilnicama z ležalniki in osvežilnim bazenom z morsko vodo. Dvorišče Villa Lychee bo zagotovo naredilo velik vtis s svojim čudovitim in udobnim ambientom ter vas popolnoma očaralo s svojo atmosfero, razgledom, vonji in zvoki. Z dvorišča Ville Lychee imate morje in otoke tega velikega arhipelaga prav na dlani.

V vili boste našli kamin, televizor, žar, pomivalni stroj, kani avtomat, pečico, kuhalno ploščo, hladilnik, zamrzovalnik, avtomat za kavo.

Cena vključuje:
Menjava brisač vsakih 7 dni.
Menjava posteljnine vsakih 7 dni.
Končno čiščenje.
Dostop do interneta.
Turistična taksa.
Otroška posteljica je na voljo na zahtevo.
Parkirišče.

Ponudba in oprema namestitve Villa Lychee

V vili boste našli kamin, televizor, žar, pomivalni stroj, kani avtomat, pečico, kuhalno ploščo, hladilnik, zamrzovalnik, avtomat za kavo. 

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa Lychee Peljasac Peninsula, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!