Terra21Terra21
Forgot password?

Villa v svetilniku

Možnosti nastanitve

Lighthouse Villa

Največje število gostov:
8

Kategorizirana je kot 5 * počitniška hiša in je primerna za namestitev največ 8 oseb. Notranjost in zunanjost sta bili v letu 2012 popolnoma prenovljeni, mešanica tradicionalnega, mediteranskega in modernega sloga, opremljeni z razkošnim lesenim pohištvom in usnjenimi sedeži.

Villas
5 star
Hrvaška
Vir
Vir, 23234, Vir, Hrvaška

Vila v svetilniku je bila prvotno zgrajena leta 1881 na jugovzhodnem delu otoka Vir v času avstro-ogrske vladavine in je uradni prvorazredni kulturni spomenik.

Glavna zgradba je zgrajena iz kamna in se nahaja na osamljenem mestu, v borovem gozdu, v bližini atraktivne skalnate in peščene plaže, ki je primerna za družine in otroke.

Kategorizirana je kot 5 * počitniška hiša in je primerna za namestitev največ 8 oseb. Notranjost in zunanjost sta bili v letu 2012 popolnoma prenovljeni, mešanica tradicionalnega, mediteranskega in modernega sloga, opremljeni z razkošnim lesenim pohištvom in usnjenimi sedeži.

Vila svetilnik je sestavljena iz dveh etaž v skupni izmeri 180 m².

Prvo nadstropje: štiri spalnice, od katerih sta dva velika 21 m², ena 17 m² in najmanjša 14 m². Vsaka soba je opremljena s satelitsko LCD-televizijo, zakonsko posteljo in kopalnico (kad/toaleta). Poleg tega imajo dve večji sobi dostop do velikega okroglega balkona, ki je okoli stolpa svetilnika in ponuja širok razgled na morje.

Skupni prostori hiše se nahajajo v pritličju. Na voljo je tudi dobro opremljena kuhinja z aparatom za kavo, mikrovalovno pečico, grelnikom vode, velikim hladilnikom z zamrzovalnikom in štedilnikom (električni in plinski kuhalniki) s pečico in pomivalnim strojem. Na voljo je tudi elegantno opremljena jedilnica, opremljena z mini barom, priročna kopalnica z umivalnikom in pralnim strojem / sušilnikom ter velika dnevna soba s satelitsko LCD televizijo in brezžičnim internetom. Vse skupne površine in sobe v stavbi so klimatizirane. Sef je na voljo.

Zunanjost glavne stavbe je veliko notranje dvorišče, obdano s kamnitim zidom. V prijetnem okolju se nahaja manjša zgradba, ki služi kot mini wellness in je opremljena s savno, whirlpoolom, večnamensko fitnes napravo in zunanjim ležalnikom v sredozemskem vrtu. Ob tej stavbi je tudi zunanji žar. Poleg nastanitve je samotna plaža z ležalniki.

Cena vključuje
Zajtrk vsak dan, glede na želje gostov.
Vsakodnevno obešanje perila/rjuh s strani sobarice.
Transfer iz pristanišča ali letališča Zadar ali letališča Split.
Uporaba osmih gorskih koles.
Otroška posteljica.
Hišne ljubljenčke/na zahtevo.
Turistična taksa je vključena v ceno.

Dodatne storitve
Zaseben maser v vili.
Zasebni kuhar.
Izleti.
Gostinstvo.

Ponudba in oprema namestitve Villa v svetilniku

Na voljo je tudi dobro opremljena kuhinja z aparatom za kavo, mikrovalovno pečico, grelnikom vode, velikim hladilnikom z zamrzovalnikom in štedilnikom (električni in plinski kuhalniki) s pečico in pomivalnim strojem. Na voljo je tudi elegantno opremljena jedilnica, opremljena z mini barom, priročna kopalnica z umivalnikom in pralnim strojem / sušilnikom ter velika dnevna soba s satelitsko LCD televizijo in brezžičnim internetom. Vse skupne površine in sobe v stavbi so klimatizirane. Sef je na voljo. V prijetnem okolju se nahaja manjša zgradba, ki služi kot mini wellness in je opremljena s savno, whirlpoolom, večnamensko fitnes napravo in zunanjim ležalnikom v sredozemskem vrtu. Ob tej stavbi je tudi zunanji žar. Poleg nastanitve je samotna plaža z ležalniki.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Villa v svetilniku Vir, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!