Terra21Terra21
Forgot password?

LUX* Le Morne

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
3

Ta dvoposteljna soba ponuja veliko zakonsko posteljo, balkon in marmorno kopalnico z ločenim tušem in kadjo. Velikost sobe je 42 m².

Junior Suita s pogledom na morje

Največje število gostov:
3

Suita ponujaja neposreden pogled na morje s svoje opremljene zunanje terase in velike garderobe. Marmorna kopalnica ima ločen tuš in kad. Velikost suite je 57 m².

Prestige Junior Suita

Največje število gostov:
3

Nahaja se v pritličju in na zunanji zasebni terasi ponuja pogled na plažo. Prostrana kopalnica vsebuje spa kopel. Velikost suite je 63 m².

Sunset Junior Suita

Največje število gostov:
2

Nahaja se v zgornjem nadstropju in ponuja zasebni zunanji balkon s katerega je čudovit pogled na sončni zahod in plažo.
Prostrana kopalnica vsebuje spa kopel. Velikost suite je 46 m².

Hotels
5 star
Mauricij
Le Morne

LUX* Le Morne se nahaja na eni izmed najlepših lokacij na Mavriciju, v zavetju gore Le Morne in ob veličastni osamljeni peščeni plaži s kristalno čisto vodo v laguni. LUX * Le Morne je razkošen, izoliran umik, na lepi lokaciji, od koder boste priča osupljivim sončnim zahodom v luksuznem okolju.

Nastanitev
Uživajte v elementih LUX * Le Morne, ki je zasnovan za maksimalno preprostost in udobje, od razkošnih ležišč Sleep Tight do preprosto elegantnega dekorja. LUX * Le Morne ponuja superior sobe in junior suite, ki so obrnjene proti morju.

Restavracije in bari
LUX * Le Morne ponuja široko paleto možnosti za kulinarična doživetja. Obiščite vse 3 restavracije, ki ponujajo Maorsko, Sredozemsko in Tajsko kuhinjo. Posedite v lounge baru z živo glasbo ali obiščite dva bara ob bazenu in čudovito kavarno Café LUX *, ki ponuja svežo mleto
kavo in se posladkajte s hišnim sladoledom.

SPA
LUX * Me SPA center je namenjen osebnemu pristopu do vašega dobrega počutja, pa naj gre za spa, fitnes, jogo, meditacijo, prehrano ali edinstveno kombinacijo, posebej prilagojeno vašim potrebam.

Aktivnosti
V LUX * Le Morne lahko uživate v najrazličnejših aktivnostih, od sprostitve, učenja joge in meditacije do adrenalinskih športov, kot so surfanje in gorsko kolesarjenje.

 

Ponudba in oprema namestitve LUX* Le Morne

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

LUX* Le Morne Le Morne, Mauricij

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!