Terra21Terra21
Forgot password?

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

Možnosti nastanitve

Villa na plaži

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Vila na plaži v velikosti 95 m2 vam ponuja razkošno spalnico z zakonskim ležiščem, zofo, razkošno kopalnico in neposreden izhod na teraso in plažo. Vila je primerna za tri odrasle osebe ali za dve odrasli osebi in otroka.

Družinski paviljon

Največje število gostov:
2
Max Kids:
4

Paviljon se nahaja neposredno na plaži in vam ponuja dve spalnici, dnevni prostor, teraso in neposreden dostop do morja. Paviljon je prieren za dva odrasla in štiri otroke ali štiri odrasle in dva otroka.

Villa Lux

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Vila vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s tušem in kopalno kadjo, razkošen dnevni prostor, jedilnico, zasebne terase in bazen.

Hotels
5 star
Maldivi
South Atoll, Dhidhoofinolhu, Maldives, Maldivi

 

Ne glede na to, ali iščete mirno skrivališče ali aktivno pustolovščino, je na slikovito popolnem otoku Dhidhoofinolhu dom LUX * South Ari Atoll, luksuzno letovišče, kjer se bo vaša fantazija o sproščenem puščavskem otoškem raju kmalu uresničila.

Nastanitev
Tukaj boste odkrili 193 zasebnih vil, postavljenih ob robu vode vzdolž lepih plaž in koče nad kristalno laguno. Na kopnem ali nad vodo, ob sončnem zahodu ali sončnem vzhodu, te izjemno prostorne sobe in apartmaji na Maldive prinašajo povsem izvirno vzdušje obalnih, elegantnih hiš na plaži.

Restavracije in bari
Lahke, sveže in vedno tako neustavljive restavracije LUX * ponujajo vse, kar je izjemnega v luksuznih otoških restavracijah. Uživajte v najboljših jedeh, okusih in teksturah, ki jih številne otoške kulture in vplivi ponujajo v katerem koli pristnem jedilnem okolju.

SPA
V LUX * Resorts and Hotels smo ustvarili zatočišče za vaše zdravje in dobro počutje. LUX * Me – gre za oseben pristop k vašemu počutju, najsi bo to spa, fitnes, joga, meditacija, prehrana ali edinstvena kombinacija, prilagojena vašim potrebam.

Aktivnosti
Preizkusite se v različnih vodnih športih, odpravite se potapljat, odkrijte okolico s čolnom in preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

Restavracije, bari, spa, vodni športi, otroški programi, programi za odrasle, sodobno opremljene vile, klimatizirani prostori.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!