Terra21Terra21
Forgot password?

Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Možnosti nastanitve

Soba Al Husn Deluxe s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 48 m2, je navdihnjena po arabskem dekorju s prekrasnim pogledom na morje. Ta suita je primerna za vse, ki se želite spočiti v luksuzu in so mu pomembne podrobnosti.

 

Al Husn Speciality Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 150 m2, vam nudi sodobno razkošje, s prostornimi prostori in arabsko navdihnjenim dekorjem. Uživajte v zasebni terasi in zunanjim jacuzzijem. Primerna za goste, ki potujejo kot  družina ali za nekoga, ki si želi več prostora.

 

Al Husn Royal Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 500 m2, inspirirana po znannem gradu Omani v Jabreenu iz 17. stoletja. Ta suita vam nudi ekskluzivno in priviligirano bivanje, z zasebnim dvigalom in butlerjem.

 

 

Hotels
5 star
Oman
Muscat

Shangri-La Al Husn Resort & Spa se nahaja na edinstvenem predelu v Muškatu – glavnem mestu sultanata Oman. Območje obdajajo neokrnjene vode omanskega zaliva v zalivu Barr Al Jissah, kjer vas bo navdušila izjemna kulisa rumeno peščenega skalnatega gorovja.

Namestitev
Al Husn – grad – se ponaša z 180 sobami in zasebno plažo. Sobe, ki so med največjimi v Omanu, se ponašajo z razkošnim dekorjem, ki ga navdihujejo kraljeve arabske palače in so v sklopu z balkonom ali zasebno teraso, s katere lahko občudujete pogled na dvorišče ali bazen.

Restavracije in bari
Kulinarična doživetja, ki so dostopna samo gostom Al Husna, vključujejo žar na plaži, ki streže sveže morske jedi, kot tudi zasebne večerje na prečudovitih lokacijah med klifi in romantično večerjanje na plaži. Uživajte v brezplačnem popoldanskem čaju, koktajlom pred večerjo in kanapejih.

SPA
Navdihnjeno s sredozemsko tehniko dobrega počutja, vam Hareer Spa by L´OCCITANE, nudi pristno francosko razvajanje, terapije z naravnimi lokalnimi sestavinami za čisto sprostitev in pomlajevanje. Tako se prepustite ekskluzivnemu dostopu do vrhunskega spaja. Poimenovan po arabski besedi „haerer“, kar pomeni „svila“. Spa rituali črpajo iz gladke teksture tkanin in briljantnega sijaja.
Razvajajte se v štirih prostornih prostorih za tretmaje in prodajni površini, ki ponujajo obnovitvene tretmaje za obraz in telo.

Aktivnosti
Uživajte v popolnoma sodobnem fitnesu ali pa si privoščite opazovanje delfinov, vodne skuterje ter različne vodne športe.

Ponudba in oprema namestitve Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Shangri-La Al Husn Resort & Spa Muscat, Oman

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!