Terra21Terra21
Forgot password?

Madinat Mina A Salam

Možnosti nastanitve

Soba Arabian Classic

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 50 m2, vam ponuja sodobno arabsko opremo, veliko spalnico z ločenima posteljama, kopalnico s tušem in mozaično keramiko. Uživajte v razkošnem razgledu.

Soba Arabian Deluxe

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 50 m2, vam ponuja velik, svetel prostor s sodobno arabsko opremo. Velika spalnica z ločenimi ležišči ter kopalnico s tušem in mozaično keramiko. Uživajte na balkonu v sončnih žarkih in razgledu.

 

Soba Deluxe Ocean

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 50 m2, vam ponuja opremo, ki je mešanica antičnega, temnega lesa in svetlih perspektiv. Pogledi na ocean vas bodo očarali. Udobje zasebnega balkona in panoramski pogled iz dnevnega prostora vas bo prevzel.

 

Arabian Gulf Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 122 m2, vas popelje v svet Srednjega Vzhoda. Ročno izdelane tkanine in umetnine, tvorijo vabljivo atmosfero, ki vas navdihne s pogledom na morje. Uživajte v spalnici, dnevnem prostoru in razkošni spalnici.

 

Royal Suite

Največje število gostov:
4

Suita, v velikosti 268 m2, vam ponuja zmes arabskega in antičnega stila z dih jemajočimi umetninami in ornamentiko. Uživajte v razkošnih prostorih in panoramskem razgledih iz vašega balkona.

 

Hotels
5 star
Dubai
Jumeirah Beach

Hotel Jumeirah Mina A Salam se nahaj tik ob morju, le nakaj korakov od peščene plaže. Idealna lokacija vam omgoča bližino vodnega parka Wild Wadi. Hotel, ki je v bližin Burj Al Araba, vam omogoča nepozabne razglede in sprostitev v luksuzu.

Nastanitev
Uživajte v eni izmed 292 sob, ki vam ponujajo zasebne balkone in nepozabne razglede. Prepustite se tradicionalno premljenim sobav, sobam s sodobnim privdihom, sobam z elegantnim pogledom na morje ali pa si, ob poslovnem obisku, privoščite poslovno sobo. Vse sobe vas bodo očarale z razkošnim dizajnom, kjer se boste počutili kot doma.

Restavracije in bari
Rezervirajte si mizo v restavraciji Tratorria Toscana, kjer boste uživali v Italijanskih jedeh. Odpravite se v Al Samar Lounge, kjer boste uživali v živi glasbi, napitku in lahkih prigrizkih. Bahri Bar vas bo očaral s pogledom na morje ter živo glasbo in DJ-jem. Hanaaya – kar omeni sreča – vas bo očarala z brunchem, ki ga ponuja. Tortuga vas bo razvajala z avtentično mehiško kulinariko, medtem ko vas bo Zhegn He’s očaral z kitajsko kulinariko.

SPA
Vsi tretmaji v SPA Talise, so zasnovani tako, da poskrbijo za vaše individulne potrebe. Privođčite si enega izmed šeszindvajsetih tremajev in se prepustite razvajanju. Prepustite se mojstrom tretmajev in prebudite svoj um ter se povežite s svojim telesom.

Aktivnosti
Proslavite svoj poseben dan v hotelu in uživajte, otroci lahko uživajo v otroškem klubu in se zabavajo,  privoščite si enega od mnogih vodnih športov, odpravite se v vodni park in uživajte ali pa se preprosto odpravite po nakupih.

Ponudba in oprema namestitve Madinat Mina A Salam

Likalna deska, internet, klimatizirani prostori, konferenčni prostori, portir, časopis, kava, najem limuzine, 24 urna sobna strežba, spa, nočni klub, masaža, brezplačen prevoz, bazen, poroka, pralnica, varstvo otrok, bankomat, sušilec za lase, dvigalo, sobarica, frizer, brezplačno parkiranje, večjezično osebje, otroški klub.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Madinat Mina A Salam Jumeirah Beach, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!