Terra21Terra21
Forgot password?

Maison Albar Hotel Le Monumental Palace

Možnosti nastanitve

Executive Suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 62 m2 vam ponuja v zgornjem nadstropju spalnico z zakonskim ležiščem in v spodnjem dnevni prostor in razkošno kopalnico.

Audacieuses Suita

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 45 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni prostor, kopalnico s tušem.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 29 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, kotiček za sedenje, kopalnico s tušem in garderobo.

Hotels
5 star
Portugalska
Portugalska
Av. dos Aliados 151, 4000-067 Porto, Portugalska

Odkrili ste svoj portugalski naslov: zgodovinsko razkošen in vnaprej določen za izjemne popotnike. Odkrili boste, da ta luksuzni hotel v osrčju Porta nima monumentalnega imena. Starodavna najbolj znana “kavarna” v Portu od leta 1930, Café Monumental, je postala hotel, izbran za vrhunsko bivanje v Portu. Hotel s 5 zvezdicami, ki presega običajnega člana Leading Hotels of World.

Namestitev
V tej mitični stavbi iz leta 1923 se boste počutili povsem domače. V vsaki od sob in apartmajev boste našli eleganten dekor, navdihnjen v tridesetih letih, za prefinjen, a prijeten ambient med bivanjem. Razkošno v tem intimnem in domačem okolju.

Restavracije in bari
Odkrijte talent in odličnost kulinarike kuharskega mojstra Juliena Montbabuta v gurmanski restavraciji Le Monument v osrčju Porta. Prepustite se okusnemu potovanju, kjer francosko znanje izboljša užitke portugalskih tradicionalnih jedi. Le Monument, nagrajen z Michelinovo ploščo, je obvezen naslov. Mednarodno priznani portugalski kuhar Olivier Da Costa se naseli v palači Monumental z ekskluzivnim konceptom restavracije. Preizkusite svetovno kulinariko. Poiščite perspektivo od Mezzanine, v osrčju Monumentalne palače. Ta zaobljen in razkošen prostor bo prizorišče vaših najbolj okusnih zajtrkov, vaših najbolj razkošnih malic in vaših najbolj glamuroznih dogodkov.

SPA
Pozabite na zunanji svet v skrbi  strokovnjakov s tretmaji za obraz in telo NUXE. Potopite se v očarljive tone odprtja bazena, sprostite se v savni in turški kopeli ter se odpravite na potovanje za čute.

Aktivnosti
Uživajte v kulinariki, degustaciji vina, odkrivanju Porta in vsem kar vam ponujajo.

Ponudba in oprema namestitve Maison Albar Hotel Le Monumental Palace

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Maison Albar Hotel Le Monumental Palace Portugalska, Portugalska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!