Terra21Terra21
Forgot password?

Cheval Blanc

Možnosti nastanitve

Vila Laguna

Največje število gostov:
2

Spektakularna vila 240 m2 s pogledom na turkizno laguno, prostorna dnevna soba, terasa z jedilno mizo, prostori za sprostitev, 12,5 metra dolg neskončni bazen, zunanji tuš, velika kopalnica s kadjo in ločenim tušem, dvojna garderoba, dišeči izdelki dobrodošlice Island Chic, dišava Cheval Blanc Randheli.

Otoška vila

Največje število gostov:
4

Odlična vila 240 m2 (ena spalnica) ali 300 m2 (dve spalnici), bujna plaža in vrtovi, zunanja jedilnica pod pergolo, 12,5 metra dolg neskončni bazen, dnevna soba s spektakularnimi volumni, sosednja stranišča, čudovita spalnica s čudovito kopalnico, ki ponuja kopel, ločen tuš, zunanji tuš in dvojno garderobo, dišeči izdelki dobrodošlice Island Chic, dišava Cheval Blanc Randheli.

Vodna vila

Največje število gostov:
2

Ogromna vila 240 m2 s panoramskim pogledom na ocean, dnevna soba s spektakularnimi pogledi, terasa z zunanjo jedilnico, prostori za sprostitev, 12,5 metra dolg neskončni bazen, zunanji tuš, čudovita kopalnica s kadjo in ločenim tušem, prostorna dvojna garderoba, dišeči izdelki dobrodošlice Island Chic, dišava Cheval Blanc Randheli.

Hotels
5 star
Maldivi
Noonu Atoll

Ocean na pragu, čudoviti vrtovi na dosegu roke, nepredstavljiv mir, vse to in še več vas čaka v Cheval Blanc, kjer boste odkrili raj in pobegnili vsakdanu.

Nastanitev
Uživajte v vili v mansardnem stilu, s čudovitim pogledom na morje ter prefinjeno kombinacijo tradicionalne maldivske notranjosti s krepkimi barvami.

Restavracije in bari
Gastronomski užitki, ki segajo od Azijske fuzije, Japonske kuhinje in lokalnih morskih specialitet, vas vabijo kar v štiri restavracije:
The White, 1947, Deelani in Diptyque, kjer si boste lahko privoščili slastne kreacije izpod rok najboljših kuharjev.

SPA
Poiščite zatočišče, premor pred vsakodnevnimi skrbmi ter doživite preporod in sprostitev. Naj se um in telo sprostita in pomladita v
Spa Cheval Blanc, ki se razteza čez celoten otok in ponuja edinstvene Guerlain obrede na Maldivih, pilates in jogo.

Aktivnosti
Uživajte v ribolovu, na luksuzni jahti ali raziščite laguno s kanuji. Vodna raznolikost tega čudovitega kraja vas vabi, da se podate globoko v ocean, kjer boste priča živahnemu morskemu življenju. Na voljo je veliko možnosti, od vodnih športov, do edinstvenih, prilagojenih dejavnosti. Otroci bodo uživali v Carousel Kids in Paddock Teens klubu.

Ponudba in oprema namestitve Cheval Blanc

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Cheval Blanc Noonu Atoll, Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!