Terra21Terra21
Forgot password?

Mandarin Oriental Jumeira

Možnosti nastanitve

Soba Mandarin

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 55 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, dnevni kotiček, balkon in razkošno kopalnico s kopalno kadjo.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 55 m2 vam ponuja spalnico, dnevni kotiček, razkošno kopalnico z zakonskim ležiščem in pogled na Dubaj.

Hotels
5 star
Dubai
Dubai City
1 Jumeirah St - JumeirahJumeirah 1 - Dubai - Združeni Arabski Emirati

Mandarin Oriental Jumeira s pogledom na neokrnjene vode Arabskega zaliva in bleščeče obzorje Dubaja je osupljiva destinacija z zavidljivo plažo. Letovišče s svojo vabljivo notranjostjo in neprimerljivo ravnijo storitev prinaša nov val razkošja na obale Dubaja.

Namestitev
Z osupljivim Arabskim zalivom je to čudovito letovišče najbolj vznemirljiv hotel v Dubaju. Njihove prostorne sobe in apartmaji, eleganten sodoben dizajn in vrhunske storitve bodo zagotovili, da bo vaše bivanje čim boljše.

Restavracije in bari
Prepustite se razvajanju kulinarike. Tasca by José Avillez vam ponuja edinstveno Portugalsko hrano z Michelinovo zvezdico, Netsu by Ross Shonhan vas bo očarala z japonsko pripravo stejkov, The Bay vam ponuja specialitete s celega sveta na obrežju morja, Noor Lounge vas bo ob večerih razvajal z izbrano ponudbo pijač in prigrizkov, medtem ko vas bo Sun Vibe razvajal ob bazenu. The Mandarin Cake Shop je pravi kraj za vse sladkosnedce, Beluga pa vam postreže napitke ob specialitetah kaviarja.

SPA
Odkrijte spa izkušnjo, kjer se prepustite vsakemu čutu in je vsaka minuta osredotočena na vas in vaše potrebe. V zdravilišču Mandarin Oriental Jumeira v Dubaju imajo resnično strast do dobrega počutja, v središču vsega, kar počnejo, pa je vaše fizično, čustveno in duševno počutje.

Aktivnosti
Odpravite se v hotelski fitnes in ostanite aktivni. Odkrijte Dubaj in vse njegove trgovine. Spoznajte mesto in kulturo. Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Mandarin Oriental Jumeira

Klimatizirani prostori, mini bar, bari, restvracije, bazen, plaža, spa, fitnes.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Mandarin Oriental Jumeira Dubai City, Dubai

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!