Terra21Terra21
Forgot password?

Mango House Seychelles

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
5 star
Sejšeli

Resort Mango House je utelešenje sodobnega luksuza, ki se zaveda, da je največje razvajanje lahko tako preprosto, kot je preživljanje časa z ljubljenimi osebami v čudovitem in mirnem okolju. Pravzaprav bi bilo težko izboljšati okolje: na slikovitem zavoju Anse aux Poules Bleues, zaščitenem zalivu s plitvo in čisto vodo ter vabljivim svetlim peskom. Hiša v središču je bila nekoč družinska posest znamenitega italijanskega fotografa in ta šik občutek domačnosti je prisoten v celotnem letovišču. Tudi občutek kraja je podoben, saj je vse, od neustavljive hrane do skrbne in diskretne postrežbe, zaznamovano s sejšelskim pridihom.

Nastanitev
Vseh 41 sob, suit in vil, ki so premišljeno razporejene po bogato dišečih tropskih vrtovih, je prostornih in brezhibno oblikovanih, z vsakega balkona in terase pa se vidi morje. Stilsko nevtralna oprema bele stene, nevtralne tkanine in svetel les zagotavlja nevsiljivo kuliso za prostočasne dni. Z 11 tipi sob lahko vsakdo, od parov in mladih družin do večjih skupin, prilagodi namestitev svojim potrebam. Sobe King Premium so na primer idealne za dve osebi in imajo balkon, s katerega lahko občudujete sončni zahod. Hiša s tremi spalnicami v zalivu z bazenom ali hiša s tremi spalnicami v oceanu z bazenom pa imata velikanske notranje in zunanje prostore.

Restavracija & bar
Kulinarična izkušnja v hiši Mango House je s tremi restavracijami in dvema baroma, od katerih eden ponuja tudi hrano, vse prej kot dolgočasna.

SPA
Anpe (v kreolščiniv miru) s pogledom na ocean z balkonov sob za tretmaje se predstavlja kot wellness svetišče, kjer je vse povezano s pokrajino, naravo in lastnim središčem. Terapije so prilagojene stranki in vključujejo otoške sestavine, ki jih pripravi lokalni atelje. V paviljonu s pogledom na vodo potekajo wellness seanse, vključno s tečaji joge in meditacije.

Aktivnosti
Ekipa letovišča Soul Seychelles lahko poskrbi za zasebne potope in tečaje certificiranja. V pop-up centru na plaži so na voljo nemotorizirani vodni športi, kot so potapljanje, vožnja s kajakom in veslanje na deski. Na voljo je več možnosti za fitnes, vključno s 24-urno telovadnico z opremo za kardio vadbo in vadbo za moč Technogym ter prostimi utežmi. Na voljo so tudi skupinske vadbe, kot je spin, in osebni trenerji, ki lahko sestavijo urnik posebej za vas. Če imate raje gibanje na prostem, se lahko pridružite organiziranemu pohodu ob obali, najamete kolo ali se odločite za igro golfa na bližnjem igrišču.

Ponudba in oprema namestitve Mango House Seychelles

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Mango House Seychelles Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!