Terra21Terra21
Forgot password?

Marinedda Thalasso & Spa

Možnosti nastanitve

Junior Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita vam ponuja odprti koncept spalnice in dnevne sobe, kjer lahko prespi otrok. Razkošno kopalnico in verando s pogledom na morje.

Soba Relax

Največje število gostov:
2

Prostorna, svetla in zračna soba vam nudi zakonsko posteljo, prostor za počivanje, teraso, razkošno kopalnico.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zakonsko posteljo, zasebno teraso in razkošno kopalnico. Izbirate lahko med pogledom na morje ali vrt.

Hotels
5 star
Italija
Sardinija
07038 Isola Rossa, Province of Sassari, Italija

Hotel Marinedda Thalasso & SPA se nahaja na blagem rtu, le 1 km od Isole Rossa, zgodovinske ribiške vasice, ki gleda na severozahodno obalo Sardinije, bolj znano kot Costa Rossa, in med nešteto različnih zalivov Severna obala in zgodovinsko turistično mesto Castelsardo. Hotel s 5 zvezdicami se s pogledom na sardinske vode ponaša z edinstvenim položajem, ki ponuja enega najbolj spektakularnih pogledov na Golfo dell’Asinara in široko paleto dejavnosti, s katerimi lahko odkrijete najboljše iz tega fascinantnega, a še vedno neokrnjenega območja. Drugačen dopust na Sardiniji, posvečen odkrivanju pristnega značaja teh krajev.

Namestitev
Ne glede na izbrani slog nastanitve boste ugotovili, da so vse sobe urejene skrbno in predano tradiciji. Vse se ponašajo z detajli in dotiki, ki na eleganten način izražajo tipično otoško preprostost: tramovi kostanjevega lesa, kovani elementi, dragocena ročno izdelana umetniška dela in pogledi na zelene vrtove ali modrino morja.

Restavracije in bari
V hotelu Marinedda boste našli pet različnih restavracij, od katerih ima vsaka svojo osebnost in značaj ter vam vsak večer nudi edinstveno kulinarično izkušnjo. Samoumevno je, da počitnice na Sardiniji v hotelu s petimi zvezdicami na plaži vključujejo tipične mediteranske okuse ter izvrstno regionalno kulinariko, skupaj s kozarcem izvrstnega vina iz najboljše sardinske tradicije pridelave vina.

SPA
Elicriso je prestižni hotel Thalasso Center & SPA hotela Marinedda, oaza na Sardiniji, kjer lahko znova odkrijete užitek v wellness tretmajih in razvajanju. Center je namenjen vsestranskemu wellnessu s tretmaji in masažami za posebna sproščanja.

Aktivnosti
Uživajte v raziskovanju morja, vožnji s čolni, raziskovanju pokrajine in sosednjih mest. Uživajte v vsem kar vam hotel ponuja.

Ponudba in oprema namestitve Marinedda Thalasso & Spa

Klimatizirani prostori, televizor, internet, spa, restavracije, bari, aktivnosti, bazen, plaža, morje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Marinedda Thalasso & Spa Sardinija, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!