Terra21Terra21
Forgot password?

Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel

Možnosti nastanitve

Villa z dvema spalnicama

Največje število gostov:
4

Villa v velikosti 200 m2 vam ponuja dve spalnici in dve kopalnici v pritličju, v zgornjem nadstropju se nahaja kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Vila vam ponuja razkošne terase.

Hiša na plaži

Največje število gostov:
4

Apartma v velikosti 117 m2 vam ponuja dve spalnici z zakonskim ležiščem, kopalnico s tušem in kopalnico s kopalno kadjo, v prvem nadstropju pa dnevni prostor, jedilnico, kuhinjo in balkon s pogledom na morje.

Suita na plaži

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 50 m2 vam ponuja dnevni prostor, teraso kopalnico s kopalno kadjo in ločeno spalnico z zakonskim ležiščem.

Soba s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba vam ponuja razkošno teraso z vrtnim pohištvom, zakonsko posteljo, sedežno pohištvo, kopalnico s tušem. Soba je v velikosti 37 m2.

Soba s teraso

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 37 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, teraso, kopalnico s tušem in sedežno pohištvo.

Hotels
5 star
Portugalska
Portugalska
R. Baiona la Real Apartado 54, 8650-908 Sagres, Portugalska

Družinam prijazno letovišče s pogledom na plažo Martinhal stoji v zaščitenem naravnem parku. Ponuja hotel s petimi zvezdicami in izbor luksuznih družinskih vil.

Namestitev
Uživajte v izbranih sobah, suitah in vilah. Prepustite se sdobni opremi in dizajnu. Udobje in prostornost, ki vas pričakuje vas bo navdušilo. Edinstveni razgledi in terase so kot nalašč za popol oddih.

Restavracije in bari
Letovišče je na podlagi filozofije uporabe pristnih portugalskih pridelkov najvišje kakovosti in po priznanih metodah priprave eno najboljših krajev v Algarvi, kjer cenijo okusne nacionalne jedi. Os Gambozinos  italijanska restavracija, odprta za večerjo od aprila do oktobra, ponuja veliko izbiro družinskih dnevnih specialitet, pripravljenih z ljubeznijo; O Terraco je restavracija s čudovitim razgledom na ocean in plažo Martinhal in idealen kraj za začetek dneva. Vsak dan je pripravljen polni samopostrežni zajtrk, ki poskrbi za vse okuse z otroškim kotičkom, da bodo malčki zabavali, medtem ko lahko starši v miru dokončajo svoj kapučino; restavracija As Dunas na zavidljivi lokaciji s pogledom na plažo v hotelu Martinhal Beach Resort & Hotel in ponuja vabljiv meni, popoldne pa streže prigrizke, zvečer pa večerjo. Uživajte.

SPA
Finisterra pomeni “konec zemlje”, ki odraža Martinhalovo lokacijo na najbolj jugozahodnem koncu Evrope. Ta oaza miru s samo 6 sobami za tretmaje je mesto na samem v središču letovišča, kjer se umetnost sproščanja jemlje resno.

Aktivnosti
Popoln kraj za družino – otroci bodo uživali v otroškem klubu, prepustite se športnim aktivnostim, vodnim aktivnostim, odkrijte okolico in se zabavajte.

Ponudba in oprema namestitve Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel

Klimatizirani prostori, mini bar, sef, otorški klub, spa, bazen, plaža, restavracije, bari, aktivnosti, šport.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel Portugalska, Portugalska

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!