Terra21Terra21
Forgot password?

One & Only Le Saint Geran

Možnosti nastanitve

Villa

Največje število gostov:
6

Villa, v velikosti 622 m2, vam ponuja razkošno teraso, dve spalnici, neskončni bazen, dnevni prostor, kopalnico s tušem in kopalno kadjo. Vila je primerna nastanitev za šest oseb.

Suite

Največje število gostov:
6

Resort vam ponuja enoposteljno suito z zasebnim balkonom ali teraso, dnevnim prostorom, razkošno spalnico in dostopom do plaže. Dvoposteljno suito z velikim dnevnim prostorom, izhodom na zasebno teraso ali balkon ter kopalnico s tušem in kopalno kadjo. Triposteljno suito, v velikosti 280 m2, velikim dnevnim prostorom, kopalnico s tušem in kopalno kadjo ter izhodom na zasebno teraso.

Soba s pogledom na ocean in balkonom

Največje število gostov:
3

Sova, v velikosti od 60 m2 do 65 m2, vam ponuja garderobo, kopalnico s tušem in kopalno kadjo. Soba je primerna za nastanitev treh odraslih oseb ali dveh odraslih oseb in enega otroka.

Soba Lagoon

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti od 60 m2 do 65 m2, vam ponuja zaseben balkon ali teraso in se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju. Soba je primerna za tri odrasle osebe ali dve odrasli osebi in otroka.

Hotels
5 star
Mauricij
Belle Mare

One & Only Le Saint Géran se nahaja na idilični severovzhodni obali Mavricija in ustvarja občutek ekskluzivnosti na zasebnem polotoku, kjer je prečudovita plaža in mirna laguna. Obkrožen s koralnim grebenom, povsem zasebni polotok ponuja dve osupljivi obali, kjer se neokrnjeni beli pesek sreča s penečimi vodami.

Nastanitev
Sobe in Suite z nadstandardno opremo, tkanine in izbrane barvne sheme, odražajo bujno tropsko pokrajino Indijskega oceana. Če iščete idiličen način življenja na otoku, brezkompromisno storitev in izvrsten design, je One & Only Le Saint Géran idealen za vas.
Unikatni in očarljivi pogledi vas bodo potegnili v vaš zasebni svet. Sobe ponujajo pogled na morje ali laguno in možnost neposrednega dostopa do neokrnjene plaže in so zasnovane po navdihu otoka. Vključujejo opremljen zunanji bivalni prostor in prostorno marmorno kopalnico z garderobo ter ločeno kadjo in prho.

Restavracije in bari
Za kulinarične užitke bodo poskrbeli priznani kuharski mojstri v kar štirih restavracijah. Prime bo razvajal brbončice ljubiteljem steakov na elegantni zunanji terasi. Tapesake bo poskrbel za fuzijo Japonske kuhinje. La Terasse vas bo popeljal skozi internacionalno kuhinjo.
V La Pointe se boste sprostili v prijetnem ambientu, koktalih in lahki morski hrani. Izbrano selekcijo kave in naravnih čajev boste lahko izkusili v L ‘ artisan kavarni.

SPA
One & Only Spa vas bo navdušil z osamljenimi zunanjimi vrtovi, kjer bo terapijo na prostem vrhunec vašega obiska. Sprostite se v holističnih terapijah, vključno z akupunkturo in kitajsko medicino. Osveženi bazen dopolnjujejo osupljivi razgledi na bujno tropsko floro in Indijski ocean.

Aktivnosti
Preizkusite se v številnih vodnih aktivnostih, kot so big game ribolov, kajtanje, surfanje in snorkljanje. Podajte se na izlet na bližnji otok ali vzdolž obale z zasebno jahto ali s helikopterjam. Razširite svoje kuharske veščine  in se udeležite kuharskega tečaja pod vodstvom kreativnih mojstrov ali pa se podajte na izlet s prestižnim avtomobilom v notranjost otoka.

Ponudba in oprema namestitve One & Only Le Saint Geran

Spa, golf, tenis, telovadnica / Fitnes, bazen, restavracija na plaži, otroški klub / Aktivnosti, potapljanje, vodni športi, povezane sobe, Wifi.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

One & Only Le Saint Geran Belle Mare, Mauricij

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!