Terra21Terra21
Forgot password?

Maxx Royal Belek Golf Resort

Možnosti nastanitve

Royal Suita

Največje število gostov:
4
Max Kids:
2

Velikost 170 , pogled na morje, dve spalnici (dve francoski postelji), dnevni prostor, jacuzzi, kopalnica (z jacuzzijem in prho), kopalnica (s prho), garderoba, dva balkona.

Family Suita

Največje število gostov:
3
Max Kids:
3
Ta posebej zasnovana 100 velika suita v glavni stavbi s pogledom na kopno ali morje ima dve spalnici s francoskimi in ločenimi ležišči, kopalnico z masažno ploščo, kopalnico s prho, garderobo in balkon.

Classic Suite

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Ta posebej zasnovana 80 velika suita v glavni stavbi ima spalnico, 1 kavč, francoske ali ločene postelje, tuš, kopalnico s kadjo Jacuzzi, garderobo in balkon. Suite imajo pogled na morje ali kopno.

Hotels
5 star
Evropa
Turčija
Belek Mah. İskele Cad. Serik / Antalya - Türkiye

Posebne možnosti namestitve, restavracije z mednarodno kuhinjo in popolna narava . . . Maxx Royal Belek Golf Resort s svojimi posebnimi storitvami poskrbi za nepozabne počitnice in ponuja izjemno doživetje.

Namestitev:
Posebej oblikovani apartmaji in vile vam nudijo udobje lastnega doma v kombinaciji z brezhibnimi storitvami. Pripravite se na počitnice, ki presegajo vaša pričakovanja, v Maxx Royal Belek Golf Resort world.

Restavracije in bari:
Maxx Royal Belek Golf Resort gostom ponuja izjemna kulinarična doživetja: 8 a la carte restavracij, od katerih ena ponuja 24-urno postrežbo, glavna restavracija, 1 otroška restavracija, 14 barov, slaščičarna, čokoladnica in 2 kotička za prigrizke.

SPA:
Maxx Wellbeing, kjer so zdravje, dobro počutje in sreča na prvem mestu, vas pričakuje na doživetju, osredotočenem na mir in regeneracijo z novim pristopom k zdravljenju uma in telesa! Maxx Wellbeing ponuja transformativne in preventivne pristope, da bi gostom pomagal doseči in ohraniti njihovo idealno zdravstveno stanje ter doseči njihov polni telesni, duševni in duhovni potencial.

Aktivnosti:
Nogometna igrišča z vrhunsko opremo, teniška igrišča za amaterje in profesionalce, športni centri z izkušenimi trenerji in še več . . . Pripravite se na bolj fit telo, saj so v Maxx Royal Belek Golf Resortu na voljo športni objekti in še veliko več.

Ponudba in oprema namestitve Maxx Royal Belek Golf Resort

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Maxx Royal Belek Golf Resort Turčija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!