Terra21Terra21
Forgot password?

ME Ibiza

Možnosti nastanitve

Chic Suita

Največje število gostov:
2

ME+ izkušnja vam ponuja prvovrstno izkušnjo hotela v suitah. Suita Chic v velikosti 46 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, kopalno kad s pogledom na morje in balkon.

Soba Energy

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 36 m2 vam ponuja zakonsko ležišče, zofo, pogled na morje in razkošno kopalnico.

Soba Aura

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 28 m2 vam ponuja dve postelji, zofo, balkon in kopalnico.

Hotels
5 star
Španija
Ibiza
Avinguda de s'Argamassa, 103, 07840 s'Argamassa, Illes Balears, Španija

Luksuzni hotel Me Ibiza je član skupine Leading Hotels of The World. Ponuja vam najvišje standarde in edinstveno izkušnjo. Sprostite se v sodobno zasnovanem hotelu in uživajte v vrhunski postrežbi.

Namestitev
Sobe in apartmaji v hotelu ME Ibiza so premišljeno zasnovani tako, da ustvarijo vaše individualno svetišče z bistvom ibizanskega sloga. Lahko, zračno in vabljivo, združujejo prijetno udobje in naravni čar te očarljive destinacije.

Restavracije in bari
Ne samo najbolj navdihujoči in nepozabni obroki in pijače, ampak resnično spodbudni kraji, kjer jih lahko uživate. Izbira restavracij in barov združuje senzacionalne okuse z osupljivimi nastavitvami. Nikki Beach vam ponuja lahke prigrizke in edinstvene koktajle, Radio Me se nahaja na vrhu hotela in vam ponuja neverjetni razgled, Bianco Mare vas bo očaral z italijansko kuhinjo, Bali Experience kjer boste na udobnih dnevnih posteljah uživali v hrani in pijači, medtem ko vam Pool Bar ponuja burgerje, vegetarijanske jedi in pestro izbiro napitkov.

SPA
Tajski terapevti prinesejo najboljše masaže in tretmaje iz svoje domovine v Spa in wellness Thai Room. Navdihnjeni s tajskimi, ajurvedskimi in drugimi praksami jugovzhodne Azije ponujamo široko paleto razkošnih masaž in tretmajev: suhih ali z olji, toplih ali vročih, z aromami ali brez, z enim ali več terapevti.

Aktivnosti
Doživite kulturo, zabave in vse kar vam Ibiza ponuja. Odpravite se v hotelski fitnes ali na jogo, zaplavajte v bazenu in se zabavajte.

Ponudba in oprema namestitve ME Ibiza

Klimatizirani prostori, restavracija, bar, bazen, klub, razgled, mini bar, psički dovoljeni, prvovrstna postrežba.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

ME Ibiza Ibiza, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!