Terra21Terra21
Forgot password?

Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini

Možnosti nastanitve

Spiritual Suite z zunanjim jacuzzijem

Največje število gostov:
2

Suita je primerna za dve odrasli osebi z eno posteljo king velikosti, pogledom na morje. Dnevni prostor odprtega tipa, fitnes soba, velika panoramska terasa z odprto jedilnico in zasebnim zunanjim jacuzzijem. Uživajte v 60 m2, klimatiziranih prostorih, televizorju in vsemu ostalemu.

 

Wet Allure Suite z zunanjim jacuzzijem

Največje število gostov:
2

Suita sprejme dve odrasli osebi z posteljo king velikosti, pogledom na morje. Uživajte v dnevnem prostoru odprtega tipa, panoramski terasi, odprti jedilnici ter zunanjem jacuzziju. Suita vam ponuja 50 m2.

 

Allure Suite

Največje število gostov:
2

Suita sprejme dve odrasli osebi z posteljo king velikosti ter pogledom na morje. Uživajte v dnevnem prostoru, panoramski zasebni terasi, odprti jedilnici ter kopalnici z masažno kopalno kadjo in s tušem. Uživajte v 50 m2.

 

Vibrant Suite

Največje število gostov:
2

Suita sprejme dve odrasli osebi z posteljo king velikosti ter pogledom na morje. Uživajte v odprtem dnevnem prostoru, panoramski zasebnem balkonu z odprto jedilnico in ležalniki. Privoščite si zračno kopalnico z masažno kopeljo in s tušem. Uživajte v 40 m2.

 

Hotels
5 star
Grčija
Santorini
Oia 847 02, Grčija
Oía
3 noči

Luksuzni hotel Mystique, postavljen v mistične pečine Caldera, ponuja prekrasen razgled na modre vode Egejskega morja. Hotel je priljubljena destinacija za medene in romantične pobege, izžareva brezskrbnost, ki nudi ekskluziven oddih ter spektakularno lokacijo.

Namstitev
Maystique je zasnovan z uporabo tradicionalne kiklatske arhitekture, kjer se nežne krivulje in razgibani loki zlijejo z utišanimi barvami. Vsi apartmaji in vile, so izdelani v kamnu in se ponašajo z zasebnimi terasami. Vsi apartmaji so zdelani ročno z uporabo lokalnega kamna in lesa. Uživajte v lanenih tkaninah in rezbarjenih vzorcih na stenah.

Restavracije in bari
Uživajte v restavraciji Charisma in se potopite v svežino lokalnih sestavin. Obiščite restavracijo Aseja & lounge, ki vas bo navdušila z azijsko in morsko hrano. Prepustite se Captain´s lounge ter baru Aura. Odpravite se v skrivno vinsko klet ali pa si privoščite zasebno večerjo v dvoje.

SPA
Odpravite se v Asia spa resort in se prepustite naravnim razvajanjem. Tretmaji, ki so prilagojeni posamezniku, vam zagotavljajo sproščujoč oddih. V spaju boste pustili svet za seboj. Odpotujte v svoj zasebni prostor in naj vam terapije pomagajo pri vaši obnovi.

Aktivnosti
Uživajte v prelepem Santoriniju in si privoščite luksuz oddiha.

Ponudba in oprema namestitve Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini

Pokritost z brezžičnim omrežje, brezžično omrežje, lokalni in mednarodni klici, najem avta, transfer (doplačilo), prevoz iz/na letališče, sobna strežba, medicinska pomoč, najem kolesa, večjezično osebje, klimatizirani javni prostori, menjalnica sef, trgovina, terasa, telovadnica, časopis, soba za prtljago, zaseben bazen, bar, restavracija, prigrizki ob bazenu, ležalniki, savna, spa.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini Santorini, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!