Terra21Terra21
Forgot password?

Niyama Private Islands Maldives

Možnosti nastanitve

No Rooms Found
Hotels
5 star
Maldivi

Niyama ima drugačen pristop k počitnicam na Maldivih, saj združuje blagodejno sprostitev z veliko zabave.
Otoka Niyama Chill in Play dajeta ton letovišču. Gostje lahko glede na razpoloženje prehajajo iz ene v drugo, nato pa se umaknejo v fantastično moderne vile, ki so poosebljenje ekskluzivnih skrivališč. Kolesa so standardna oprema vsake vile, zato pričakujte, da se boste po raju prevažali s kolesim in se odločali med bazenom, spa centrom, številnimi restavracijami in številnimi dejavnostmi.

Nastanitev
Skupno je na voljo 134 elegantnih vil in paviljonov. Vile na plaži imajo zunanjo kopalnico in pogled na osamljeno plažo. Vse druge vrste sob imajo svoj zasebni bazen s svetlobo iz optičnih vlaken. V vseh vilah so na voljo sladoled, prigrizki in stroji za izdelavo pokovke, pripravljene za filmske večere pod zvezdami. Na voljo so tudi kolesa za vožnjo po otokih.

Restavracije in bari
Potopite se pod morsko gladino v eni najboljših podvodnih restavracij na Maldivih. Poletite med krošnjami dreves ali zaplešite s plameni. Izberite popolno okolje ali pa pustite, da vaše fantazije ustvarijo novo jedilno resničnost. Kulinarična pustolovščina v resortu Niyama, kjer se nahaja devet edinstvenih restavracij na Maldivih z edinstvenimi destinacijskimi kulinaričnimi doživetji, ne pozna meja.

SPA
Drift Spa je odprt podnevi in ponoči, od možnosti za vso družino do tretmajev za pare, ayurvedskih programov in večdnevnih obredov, v njem pa lahko vsakdo najde nekaj zase. Na voljo so različne vrste joge in meditacije. V Drift Spa je na voljo tudi ponudba vitaminskih napitkov.

Aktivnosti
24-urna popolnoma opremljena telovadnica. Preizkusite eno od vadb, od boksa do krožnega treninga. Na voljo so tudi vadbe zumbe za otroke in najstnike. V džungli se nahaja osvetljeno teniško igrišče z brezplačnimi loparji in žogicami.
Tu je priljubljeni vodni šport deskanje na vodi, saj so na voljo možnosti za začetnike, profesionalce in vse vmes. S plaže pa lahko snorklate tudi po hišnem grebenu. In ko boste pripravljeni na še več, boste uživali v smučanju na vodnem skuterju, smučanju na vodi, monoskiju, wakeboardingu, knee boardingu, katamaranih, windsurfingu, kajtanju, parasailingu, fun rubes, kajaku, morskem bobingu, hidroflaingu . . . tukaj je raj za vodne športe.

Ponudba in oprema namestitve Niyama Private Islands Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Niyama Private Islands Maldives Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!