Terra21Terra21
Forgot password?

North Island

Možnosti nastanitve

North Island Villa

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila, v velikosti 760 m2, vam ponuja pogled na morje iz razkošnih spalnic, teraso, dnevnim prostorom, tehnologijo in bazenom. V zasebni vili poskrbijo, da vam je v vsem ustreženo.

 

Presidential Villa

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila, v velikosti 480 m2, vam ponuja pogled na plažo iz razkošne spalnice s teraso, dnevnim prostorom, tehnologijo in bazenom. V zasebni vili poskrbijo, da vam je v vsem ustreženo.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
North Island

Stopite na svoj zasebni otok, neskončen ekskluziven prostor, ki vam bo vzel sapo. S samo enajstimi vilami, vam ponujajo neokrnjeno naravo, kjer bo v pesku viden samo vaš odtis. Prepustite se svobodi, ki omogoča popolno zasebnost, posebna doživetja, ki so prilagojena samo vam. Doživite pravi luksuzni pobeg na otoku.

Namestitev
Uživajte v eni izmed enajstih vil, ki vam ponujajo ekskluzivnost in luksuz. Vile so ustvarjene iz lokalnih materialov, pridobljenih med sanacijo otoka, ki uravnovesijo luksuz s preprostostjo. Vaša vila bo postala vaš zaseben dom na plaži. Oblikujte si svoj oddih, ki bo prilagojen samo vam.

Restavracije in bari
Razvajajte se v razkošnih restavracijah, ki vam jih ponuja resort. Obiščite Piazza bar & lounge, ki vam ponuja miren prostor s prijetnimi zvoki oceana. Sunstet Beach vam bo postregel z vročimi picami, solatami in prigrizki z žara, ki so kot nalašč za opazovanje sočnega zahoda, uživanja ob koktajlu in sproščeni glasbi. Uživajte v doživetjih hrane, ki bodo prilagojene samo vam. Prepustite se jedilnikom, ki so zasnovani glede na letni čas in vam ponuja samo najboljše lokalne sestavine, kot tudi svetovno kuhinjo. Lahko si privoščite obroke v svoji vili ali pa romantično večerjo na plaži.

SPA
Prepustite se spaju La Vie by Goldhand. Ob prihodu na otok, vas v vašem prostem času, brezplačno, vabijo v spa, kjer se boste posvetovali s strokovnjaki, ki vam nudijo spa izkušnjo, prilagojeno vašim potrebam in željam. Uživajte v aromaterapiji, naravni negi kože in wellnesu.

Aktivnosti
Prepustite se potapljanju, snorklanju, ribolovu, vožnji s kajakom, vožnji s supom. Lahko se odločite za jadranje ob sončnem zahodu, raziskovanju otokov, vožnji s kolesom. Sprostite se ob jogi, pikniku, knjižnici. Nakupujte v butiku in z otroki uživajte v aktivnostih.

Ponudba in oprema namestitve North Island

restavracije, fitnes, knjižnica, bazen, zunanji spa, recepcija.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

North Island North Island, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!