Terra21Terra21
Forgot password?

Palazzo Rainis Hotel & Spa

Možnosti nastanitve

Deluxe Suite Villa

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Bel Etage, na katerem se nahaja Deluxe apartmaji, zagotavlja največje udobje vašega bivanja z osupljivim pogledom na morje skozi celotno sobo in čudovitim balkonom. Spalnica je opremljena z veliko zakonsko posteljo, prostorna dnevna soba pa s prostorom za sedenje, klubsko mizico, satelitsko HD televizijo z ravnim zaslonom, aparatom za kavo in čaj ter bogatim mini barom. Kopalnica je sodobno opremljena in omogoča kabino za prhanje.

Junior Suite Vila

Največje število gostov:
2

suita Junior, iz katere boste uživali v osupljivem pogledu na morje, je opremljena z veliko zakonsko posteljo, medtem ko ima ločen prostor za sedenje klubsko mizico, satelitsko HD TV z ravnim zaslonom, aparate za kavo in čaj ter bogat minibar. Kopalnica je sodobno opremljena in omogoča kabino za prhanje.

Superior soba

Največje število gostov:
2

Sobe Superior, ki se nahajajo v modernem prizidku tik ob glavni stavbi, ponujajo udobno spalnico z zakonsko posteljo, satelitsko HD televizijo z ravnim zaslonom, aparate za kavo in čaj ter bogat mini bar in balkon s pogledom na bazen. Kopalnica je sodobno opremljena in omogoča kabino za prhanje.

Hotels
5 star
Hrvaška
Novigrad

Palazzo Rainis se nahaja tik ob Jadranskem morju, na najbolj sproščujoči strani očarljivega mesta Novigrad. Izbira Palazzo Rainis pomeni, da ste izbrali najboljše prizorišče doživetja, ki ga lahko ponudi Istra.

Nastanitev
Prepustite se prefinjenemu okusu enega najbolj znanih hrvaških arhitekturnih studiev Atellior tako, da rezervirate eno od naših sob. Izbrani so bili samo najboljši materiali in posvečena je bila pozornost vsem možnim podrobnostim.

Restavracija in bar
Sam koncept kuhinje, ki jo ponujajo, seveda temeljil na lokalnih sestavinah, poslanstvo pa je, da vam vsako jed približajo na način, kot ga še niste poskusili. V hotelskem baru Potions bodo kemijo dvignili na novo raven in vam pokazali, kako se lahko hrvaška in istrska vina, žgane pijače in destilati postavijo ob bok nekaterim svetovno znanim blagovnim znamkam. Njihov izbor je skrbno pripravljen, da lahko ponudijo najboljše.

Ponudba in oprema namestitve Palazzo Rainis Hotel & Spa

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Palazzo Rainis Hotel & Spa Novigrad, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!