Terra21Terra21
Forgot password?

Paradise Cove Boutique Hotel – adults only

Možnosti nastanitve

Senior Suite

Največje število gostov:
2

Vsak kos pohištva, vsak okrasni predmet na novo prenovljenega butičnega hotela Paradise Cove ima svojo osebno zgodbo … Zelo udobna in prijetna spalnica z nočnimi omaricami iz marmorja in tropskimi tapetami. V dnevnem prostoru perzijska preproga, pisalna miza, stol, bakrena in opalin svetilka prihajajo iz starinarnic.

Junior Suita

Največje število gostov:
2

Ko stopite v apartmaje Junior, takoj začutite lahkotno, spokojno in mirno vzdušje. Harmonična kombinacija brezčasne elegance s transparentnostjo sodobnega dizajna: tla in pohištvo iz svetlega lesa, ratan, beli stropi in stene z nežnimi in prefinjenimi eksotičnimi tapetami.

Deluxe Premium Soba

Največje število gostov:
2

Ko stopite v sobe Deluxe, takoj začutite svetlobo, vedro in mirno vzdušje. Tla in pohištvo iz svetlega lesa, ratan, beli stropi in stene z nežnimi in prefinjenimi eksotičnimi tapetami vas spomnijo, da ste tukaj v tropih, na Mauritiusu.

Hotels
5 star
Mauricij

Kraj, kjer boste srečni, mesto kjer se boste počutili živo, mesto kjer boste ustvarili spomine, daleč od vrveža vsakdana. Izjemen butični hotel z eksluzivno lokacijo, sobami in bazenom. Popolno za razvajanje v dvoje.

Nastanitev
Resort gostom ponuja izbor junior suit, senior suit, deluxe premium sob ter deluxe apartma. Vsi tipi nastanitev so luksuzno opremljeni s kančkom kreolskega pridiha.

Restavracije in bari
Otoške specialitete in okusi od drugod v očarljivem okolju. Slane sladice in obroki za skupno rabo. 4 restavracije, med katerimi lahko izbirate in razveselite svoje brbončice. Nov družabni, sproščujoč in prenovljen bar, prostor za srečanja, delitev koktajla in blažen trenutek.

SPA
Za čudovitimi lesenimi vrati je povečan Spa pod veličastnim drevesom z zelenimi toni, tropskimi motivi, lesom in ratanom zatočišče dobrega počutja; sanjsko okolje za uživanje in počitek ob občutku bližine narave. Vabilo, da odkrijete »Lepotne rituale sveta« znane francoske blagovne znamke »Cinq Mondes«, ki ponuja veliko izbiro nege obraza in masaž, tropskih dišečih in cvetličnih kopeli ter hamama. Obstaja tudi dvojni masažni kiosk s pogledom na morje. Privoščite si posebno zunanjo in prilagojeno masažo za pare.

Aktivnosti
Linija med bazenom in oceanom je tako tanka, da daje vtis, kot da se bazen preprosto zlije z oceanom in z iztegovanjem roke zlahka dosežete vodo. Opremljen z vrhunsko leseno teraso in udobnimi ležalniki je idealen kraj za sončenje in sprostitev. Pogled na severne otoke je spektakularen.

 

 

Ponudba in oprema namestitve Paradise Cove Boutique Hotel – adults only

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Paradise Cove Boutique Hotel – adults only Mauricij

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!