Terra21Terra21
Forgot password?

Villa Nautica Resort Maldives

Možnosti nastanitve

Beach Villa

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Vile na plaži nudijo popolno združitev razkošja s tropskim otokom. Zbudite se in se počutite osveženi in pomlajeni, ko uživate v sedežu v ​​prvi vrsti ob čudežih narave na rajskem otoku. Zasebna veranda, obdana s cvetočim listjem, gleda na plažo z izjemnim pogledom na azurno laguno. Skupna kvadratura znaša 54m2.

Deluxe Beach Pool Villa

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

To osupljivo okolje, urejeno s sodobnim navtičnim dizajnom in moderno opremo, združuje klasično notranjost z elegantnimi barvami, da ustvari vrhunsko razkošno življenje na otoku. Sprostite se in napolnite z energijo v svojem zasebnem bazenu, obdanem z bujnimi kokosovimi palmami, ali raziščite kristalno čisto vodo le nekaj korakov stran od vaše slamnate vile. Kvadratura vile znaša 150m2.

Water Villa

Največje število gostov:
3
Max Kids:
1

Sprostite se v otoškem življenju, ko se sončite nad kristalno čisto vodo in obedujete na prostem ob oceanskem vetriču in vrhunskem pogledu na azurno laguno. Skupna kvadratura znaša 77m2 in omogoča spanje družini 2+1 ali 3 odrasle.

Hotels
5 star
Maldivi

 

Otok s svetlečimi belimi plažami, laguno, preplavljeno z globoko modrino in akvamarini, ter visokimi kokosovimi palmami, ki se zibljejo v vetriču. Mreža tlakovanih poti se vije skozi bujno zemljo, ki povezuje prenočišča ob oceanu, gurmanske restavracije, športne objekte in navdihujoče zdravilišče. To je Paradise Island Resort & Spa – luksuzno letovišče na Maldivih, kjer vas čakajo nepozabna doživetja.

Nastanitev

Od prostornih vil ob plaži z neposrednim dostopom do plaže do luksuznih vil ob vodi z zasebnimi masažnimi kadmi, vsaka od naših nepremičnin je zasnovana tako, da vam pomaga kar najbolje izkoristiti čas v raju.

SPA
Spa Araamu je mirno zatočišče, kjer si lahko privoščite vrsto sproščujočih in pomlajevalnih zdraviliških tretmajev. Spa s savno, parno kopeljo in jacuzzijem, obdan z zibajočimi se palmami in tropskimi vrtovi, je odlično okolje za nego uma in telesa ter pomiritev duše.

Aktivnosti
Od globokomorskega ribolova in potapljaških ekskurzij do dni ob bazenu, je tukaj v Paradise Island Resort & Spa veliko možnosti, da se zabavate vi in ​​vaša družina.

Restavracije
Paradise Island Resort & Spa je dom različnih restavracij in barov. Prepustite se okusni italijanski kuhinji, se posladkajte s tradicionalnimi japonskimi jedmi ali uživajte v romantični večerji v dvoje s pogledom na laguno.

Ponudba in oprema namestitve Villa Nautica Resort Maldives

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Predstavljajte si osamljen otok s svetlečimi belimi plažami, laguno, preplavljeno z globoko modrino in akvamarinom, ter visokimi kokosovimi palmami, ki se zibljejo v vetriču. Mreža tlakovanih poti se vije skozi bujno zemljo, ki povezuje prenočišča ob oceanu, gurmanske restavracije, športne objekte in navdihujoče zdravilišče. To je Villa Nautica Resort & Spa - luksuzno letovišče na Maldivih, kjer vas čakajo nepozabna doživetja. Namestitev Resort ponuja širok izbor namestitev. Od prostornih bungalovov z neposrednim dostopom do plaže do luksuznih vil z zasebnimi masažnimi kadmi, vsaka od nastanitev je zasnovana tako, da vam pomaga kar najbolje izkoristiti čas v raju. Restavracije in bari S tradicionalnimi japonskimi in italijanskimi restavracijami ter hotelsko restavracijo Farumathi, ki streže sveže maldivske morske sadeže, je v Villa Nautica Resort & Spa nekaj za vsak okus. SPA Spa Araamu je mirno zatočišče, kjer si lahko privoščite vrsto sproščujočih in pomlajevalnih zdraviliških tretmajev. Dom s savno, parno kopeljo in jacuzzijem, obdan z zibajočimi se palmami in tropskimi vrtovi, je spa popolno okolje za nego uma in telesa ter pomiritev duše. Aktivnosti Na rajskem otoku lahko odkrijete neskončne nove izkušnje. Odpravite se na globokomorski ribolov, raziščite bližnje koralne grebene ali pa se preprosto sprostite ob koktajlu ob bazenu – izbira je vaša.

Villa Nautica Resort Maldives Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!